Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини дня: збитки Приватбанку, думка Авакова про Одесу та суд в РФ над охоронцем Яроша

Вівторок, 4 грудня 2018, 20:32

Коломойський визнав, що завдав Приватбанку збитків на $248 млн, Аваков назвав Одесу "кримінальною столицею", а охоронця Яроша засудили до 4 років у Росії — новини, які обговорювали 4 грудня.

Про Коломойського та Приватбанк

Адвокати екс-акціонерів Приватбанку Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова заявили, що суд Лондона зняв всесвітній арешт із активів екс-акціонерів.

Олігархи визнали, що завдали банку збитків на $248 млн, заперечивши інкриміновані їм $1,9 млрд.

Також суд вирішив, що позов Приватбанку є сфабрикованим, і повністю його відхилив.

Крім того Приватбанк зобов'язали відшкодувати усі судові витрати Коломойського. Включно з проміжним платежем (а це 4 млн фунтів).

Про справу Гандзюк

У справі щодо вбивства активістки й радниці голови Херсонської міської ради Катерини Гандзюк оголосили ще одну підозру.

"Новий підозрюваний у справі щодо вбивства Катерини Гандзюк – це Олексій Левін. Справжнє прізвище – Москаленко, уродженець м. Херсон, 41 рік. Член відомого в області ОЗУ Москалов, раніше засуджений за серію вбивств разом зі своїм батьком (теж Олексієм Москаленком). Вийшов на волю в червні 2016 року за т.зв. "законом Савченко", - заявляє Нардеп Мустафа Найєм.

Про інші новини

Український боксер Олександр Усик став претендентом на звання найкращого іноземного спортсмена року за версією BBC.

В процесі досудового розслідування українські правоохоронці зібрали 17 томів доказів вчинення Російською Федерацією агресії стосовно українських моряків у Керченській протоці 25 листопада, ще 10 військовим РФ готують підозру.

Звинуваченому в зраді екс-президенту Віктору Януковичу, який травмував ногу 17 листопада, може знадобитися лікування в Ізраїлі.

Американська компанія McDonald's International Property просить суд заборонити використання торгових марок Mc'Corn і MacCorn, продукти під якими виробляє український холдинг "Асканія-Трейдинг".

Члена політради опозиційної партії "Єдиний національний рух", яку очолює екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, колишнього міністра культури Ніколоза Руруа знайшли мертвим у його будинку в Тбілісі.

Очільник МВС Аваков заявив, що Одеса за останні кілька місяців перетворилася на кримінальну столицю України — каже, у всьому винні "місцеві еліти".

Учасниці харківської ДТП Зайцевій призначили додаткову перевірку — йдеться про комплексну судово-психіатричну і судово-медичну експертизи. Нагадаємо, тоді внаслідок аварії у центрі Харкова загинули 6 людей.

Донецький "Шахтар" гратиме матч Ліги чемпіонів проти французького "Ліона" у Києві — поєдинок перенесли із Харкова через воєнний стан. До слова, ця гра визначить долю української команди у турнірі.

У Росії суд ув‘язнив українця Олександра Шумкова на 4 роки за те, що він був у "Правому секторі". Чоловіка визнали винним в "участі у діяльності екстремістської організації".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: