Новини 27 листопада: Райнін в ОПЗЖ, затримання Альперіна

Середа, 27 листопада 2019, 19:27

Ексглава адміністрації Порошенка очолив осередок ОПЗЖ, НАБУ затримало "короля контрабанди" Вадима Альперіна — новини, які були актуальні 27 листопада.

Про Райніна

Ексглаву адміністрації п'ятого президента України Петра Порошенка Ігоря Райніна обрали головою харківської обласної організації "Опозиційна платформа - За життя".

Ірина Геращенко назвала Райніна "людиною у футлярі" і "ситуативним попутником".

Про Альперіна

Співробітники Національного антикорупційного бюро затримали одеського бізнесмена Вадима Альперіна.

НАБУ прокоментувало затримання: кажуть, він – очільник злочинної організації, яка шляхом махінацій незаконно завозила товари в Україну.

У розшук Альперіна оголосив сам президент Володимир Зеленський. Навіть цінний подарунок за допомогу пообіцяв.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше чотирьох тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Правління Національного банку заявило про тиск, ініційований нібито олігархом Ігорем Коломойським.

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт, покликаний врегулювати питання виплати пенсій особам, які проживають на тимчасово окупованих територіях.

Мер Києва Віталій Кличко прийшов до Вищого антикорупційного суду, де обирають запобіжний захід міському голові Львова Андрію Садовому, щоб взяти його на поруки.

Господарський суд Києва зобов’язав ТОВ "Пателі лізинг" знести 4 верхніх поверхи скандальної 12-поверхової будівлі на вулиці Нижній Вал, 27-29, на столичному Подолі.

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення з органів прокуратури скандального прокурора Костянтина Кулика.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News