Головні новини вівторка і ночі: продовження карантину, правила навчання 

Середа, 26 серпня 2020, 08:00
Головні новини вівторка і ночі: продовження карантину, правила навчання 

В Україні планують продовжити карантин до 1 листопада, МОЗ оновило правила організації навчання — актуальні новини 25 серпня.

Про карантин

У зв’язку із зростанням кількості хворих на коронавірус в Україні Кабінет міністрів пропонує продовжити карантин до 1 листопада.

Зокрема уряд може на 30 днів заборонити в’їзд іноземним громадянам з країн, які потрапляють до "червоного списку" України за ситуацією з коронавірусом.

За минулу добу, 24 серпня, в Україні було зафіксовано 1 658 випадків коронавірусу, 25 хворих померли, подолали хворобу 346 осіб.

Про організацію навчання

Міністерство охорони здоров'я оновило правила, щодо організації навчального процесу в закладах освіти:

— учні 1-4 класів можуть бути без масок;

— якщо хоч один учень захворів на коронавірус, весь клас повинен піти на самоізоляцію;

— вчителі у помаранчевій зоні епідеміологічної небезпеки під час викладання повинні використовувати захисні щитки, в жовтій або зеленій зоні — дотримуватися дистанції.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Рада підтримала законопроєкт Зеленського про збільшення мінімальної зарплати до 5 тисяч гривень — "за" проголосували 295 нардепів.

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка заразилася COVID-19, все ще перебуває у важкому стані — вона отримує інтенсивну терапію.

В адміністрації Трампа зауважили, що посилання в українському законопроєкті про локалізацію на нібито схожі американські закони є неправдою.

Верховна Рада доручила Кабінету міністрів провести конкурс на найкращий ескіз великого Державного Герба України.

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з новим командувачем Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Ним став генерал-майор Григорій Галаган.

Президент Володимир Зеленський розповів, що у нього є прямий діалог з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним у необхідні для цього моменти.

Київське "Динамо" стало переможцем Суперкубка України у сезоні 2019/2020. Кияни з рахунком 3:1 здолали донецький "Шахтар".

Президент Володимир Зеленський не бажає білорусам українського сценарію 2014 року, маючи на увазі кровопролиття через дії влади.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...