Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини четверга і ночі: інспекція в районі зриву "тиші", хасиди в Умані

П'ятниця, 11 вересня 2020, 08:00

Інспекція в районі зриву "тиші" скасовується через нові вимоги РФ і ОРДО, Хасиди влаштували дебош в Умані, — актуальні новини 10 вересня.

Про інспекцію в районі зриву "тиші"

Інспекція позицій Збройних сил в районі селища Шуми за участю представників ОБСЄ 10 вересня не відбудеться і поки тимчасово скасовується.

Окупаційні війська о 14:15 четверга почали обстріл українських позицій поблизу населеного пункту Шуми, де у цей день мала проходити спільна інспекція представників СЦКК і ОБСЄ.

Про хасидів в Умані

Група хасидів у середу знесла частину загорожі біля могили цадика Нахмана в Умані, яка була встановлена для запобігання розповсюдженню коронавірусу.

Поліція і міграційна служба вирішили депортувати з України двох найбільш агресивних ізраїльтян-хасидів, які 9 вересня ламали паркан біля могили цадика Нахмана в Умані.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Судно Delfi, яке сіло на мілину поблизу одеського пляжу 22 листопада 2019, забрали з пляжу.

Міністерство фінансів США запровадило санкції проти народного депутата Верховної Ради Андрія Деркача, який публікував плівки нібито з голосами Порошенка і Байдена. 

Троє чинних співробітників поліції охорони супроводжували проросійського народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука до анексованого Криму на початку серпня.

Кримінальна поліція федеральної землі Берлін посилила заходи безпеки щодо російського опозиційного політика Алексєя Навального, який перебуває на лікуванні у клініці Шаріте після спроби отруєння.

Стан колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха стабільно важкий уже кілька діб, лікарі не дають жодних прогнозів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування