Новини 23 вересня: інавгурація Лукашенка, Ахметов і Зеленський

Середа, 23 вересня 2020, 21:39
Новини 23 вересня: інавгурація Лукашенка, Ахметов і Зеленський

Лукашенко терміново провів таємну інавгурацію, Ахметов "підгодовує" Офіс президента та "Слугу народу", — актуальні новини 23 вересня.

Про інавгурацію Лукашенка

Державне інформагентство Білорусі повідомляє, що Олександр Лукашенко "вступив на посаду президента". При цьому незалежні ЗМІ зазначають, що напередодні були повідомлення лише про репетиції інавгурації. 

У зв'язку з таємною інавгурацією Олександра Лукашенка опозиція закликає білорусів до безстрокової акції непокори.

Про Ахметова і Зеленського

Олігарх Рінат Ахметов виділяє гроші на команду президента Володимира Зеленського і "Слуги народу" – за словами джерела, це понад 2 мільйони доларів щомісяця.

У пресслужбі олігарха Ріната Ахметова заявили, що інформація про те, що він виділяє гроші на команду Зеленського та "Слугу народу", не відповідає дійсності.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Вищий антикорупційний суд наклав арешт на майно народного депутата Олександра Юрченка, якого НАБУ і САП підозрюють в одержанні хабаря та причетності до корупційної схеми у парламенті.

СБУ офіційно підтвердила в суді, що незадовго перед затриманням російських бойовиків у Білорусі збирала щодо них докази. Раніше спецслужби заперечували підготовку операції стосовно "вагнерівців".

Суд звільнив від покарання підприємця Володимира Литвина, який два роки тому взяв на себе "справу рюкзаків", де фігурував син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков.

Російського опозиціонера Олексія Навального, який відновлюється у Німеччині після отруєння "Новічком", виписали з лікарні.

Ексмер Слов’янська Неля Штепа, обвинувачена у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, офіційно зареєструвалась кандидатом у міські голови.

Президент Володимир Зеленський заявляє, що до кінця 2020 року економічне відновлення після карантинних обмежень стане відчутним і стійким.

Росія прийняла рішення про розширення списку представників ЄС, яким заборонений в'їзд на територію РФ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...