Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини п’ятниці і ночі: вілла для сина Ахметова, родичі-помічники суддів КС

Субота, 13 березня 2021, 06:30

Син Ахметова придбав віллу у Швейцарії за 60 мільйонів франків – Лещенко, Судді КС призначили помічницями дружин та родичів своїх колег, — актуальні новини 12 березня.

Про віллу для сина Ахметова

У грудні 2020 року родина Ріната Ахметова придбала віллу в передмісті Женеви, Швейцарія, за 60 мільйонів франків або 2 мільярди гривень для сина олігарха – Даміра Ахметова.

Про родичів-помічників суддів КС

Судді Конституційного суду поза конкурсом призначили своїми помічниками та науковими консультантами дружин та родичів своїх колег. 

Про інші важливі новини

Колишнього президента будівельної компанії "Укрбуд" Максима Микитася звільнили з-під варти.

СБУ розпочала досудове розслідування за фактом вчинення державної зради у період з 2008 по 2010 роки, коли було підписано і ратифіковано так звані "Харківські угоди".

Перший заступник секретаря РНБО Руслан Демченко брав участь у підготовці Харківських угод.

Перший заступник мера Києва Микола Поворозник, який близько року був відсторонений з посади через розслідування провадження про хабарництво, повернувся до виконання свої обов’язків.

В 40 бригаді тактичної авіації повітряного командування "Центр" сталася надзвичайна подія: автомобіль врізався у літак, що спричинило пожежу.

Відеосервіс YouTube встановив подвійне попередження на пропагандистський фільм про анексію Криму російського телеведучого Андрія Кондрашова "Крым. Путь на Родину".

Укрзалізниця запускає першу швидкісну електричку 15 березня за маршрутом Святошин – Буча в рамках проєкту City Express.

Івано-Франківська область лідирує серед українських регіонів по кількості пацієнтів, що перебувають у стаціонарах, завантаженість лікарень і ліжок із киснем – понад 84%.

Рада ЄС на пів року продовжила санкції проти осіб та суб'єктів, відповідальних за підрив територіальної цілісності України.

Всесвітній економічний форум через "конфлікт історичних даних" видалив ім'я святої рівноапостольної княгині Київської Ольги зі статті про жінок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...