Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини суботи і ночі: новий статут "Слуги народу" та створення політради

Неділя, 14 березня 2021, 07:00

В Києві пройшов з'їзд партії "Слуга народу" — актуальні новини 13 березня.

Все про з'їзд партії "Слуга народу" 

Делегати з'їзду підтримав створення в структурі партії політичної ради і затвердив нову редакцію статуту.

Головою політради партії став нардеп Давид Арахамія

На брифінгу після з'їзду голова партії Олександр Корнієнко та голова фракції та політради Давид Арахамія Партія повідомили, що "Слуга народу" проситиме президента Володимира Зеленського балотуватися на другий президентський термін.

Партія "Слуга народу" наступного тижня відкриє у КВЦ "Парковий" у Києві всеукраїнську приймальню.

Нардеп Олександр Дубінський, який потрапив під санкції США і був виключений з фракції "Слуга народу", увійшов до нового керівного органу партії – Національної ради громад.

Перед цим на з'їзді голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що не має сформованих претензій до народного депутата Олександра Дубінського.

Президент Володимир Зеленський на з’їзді заявив про поступове очищення команди "від засланих козачків і випадкових людей".

Про інші важливі новини

На Донеччині снайпер з лав російсько-окупаційних військ вбив 30-річного військовослужбовця ЗСУ Олександра Пекура.  

Спортивний арбітражний суд (CAS) заборонив російській делегації використання пісні "Катюша" замість національного гімну на Олімпійських іграх 2021 і 2022 років.

Самопроголошений президент Білорусі назвав неправдивою інформацію, наведену у фільмі "Лукашенко. Золоте дно" про його резиденції, елітні автомобілі, авіапарк та незаконне збагачення.

Роботу "Буковелі" призупинили з 13 по 27 березня, тому туристам, що оплатили відпочинок на гірськолижному курорті на цей період, запропонували скористатися заброньованими послугами після зняття обмежень.

Вартість криптовалюти Bitcoin досягла рекордної позначки в $61 000, а її капіталізація перевищила $1,13 трильйона.

Американська приватна космічна компанія SpaceX винахідника Ілона Маска готується до суборбітального тестового польоту 11-го прототипу міжпланетного багаторазового корабля Starship

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування