Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вірастюк хотів би працювати в комітеті з захисту прав ветеранів

Вівторок, 6 квітня 2021, 11:40
Вірастюк хотів би працювати в комітеті з захисту прав ветеранів

Кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк в разі проходження до Верховної Ради хотів би увійти до складу комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Джерело: Вірастюк в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна"

Пряма мова: "У мене була думка працювати в комітеті Верховної Ради з питань молоді та спорту. Але зараз я розумію, що можливо більш доцільно увійти в комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів і саме там разом з депутатами, які свого часу були учасниками бойових дій, рухати вперед ідею про створення реабілітаційних центрів для учасників АТО".

Деталі: За його словами, Вірастюк розповів президенту Володимиру Зеленському, що його найбільше цікавило, – чи буде держава створювати реабілітаційні центри для поранених ветеранів.

Він додав, що прийшов до Зеленського із 2-3 пунктів. Головний із них – це створення реабілітаційних центрів. Також у списку були питання щодо фінансування ветеранських змагань.

Вірастюк розповів, що зустрічався з міністеркою у справах ветеранів Юлією Лапутіною та з уповноважений президента з питань реабілітації учасників бойових дій Вадимом Свириденком, спілкувався з ветеранами і командою Invictus Games.

11 лютого Вірастюк говорив, що хоче працювати в комітеті з питань молоді та спорту і лобіювати створення центру реабілітації для ветеранів війни на Донбасі.

Передісторія:

  • У неділю 4 квітня на окрузі №87 в Івано-Франківській області завершився підрахунок голосів за кандидатів у народні депутати, силач і висуванець "Слуги народу" Василь Вірастюк обійшов Олександра Шевченка на 749 голосів.
  • Вибори супроводжувалися скандалами. Зокрема, після закінчення голосування кілька членів і голова виборчої комісії округу залишили місце роботи, що призвело до втрати комісією кворуму і неможливості продовжити підрахунок голосів. Комісія обрала нових голову і трьох членів.
  • У більшості випадків суд відмовляється визнавати протиправним рішення ОВК про перерахунок голосів на окрузі № 87 на Івано-Франківщині.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування