Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини четверга і ночі: церемонія проводів паралімпійців, повені

П'ятниця, 13 серпня 2021, 08:00
Головні новини четверга і ночі: церемонія проводів паралімпійців, повені
ФОТО: ОП

Українську збірну провели на Паралімпійські ігри в Токіо, Туреччину і Китай накрили масштабні повені — актуальні новини 12 серпня і ночі.

Про паралімпійців

У столичному КВЦ "Парковий" відбулася урочиста церемонія проводів національної паралімпійської збірної команди України до Токіо, в якій взяв участь президент Володимир Зеленський з дружиною.

Про повені

Після двох тижнів боротьби з лісовими пожежами Туреччину накрили масштабні повені. Внаслідок стихійного лиха шестеро людей загинули, 13 постраждали та були госпіталізовані.

У центральній китайській провінції Хубей 5 міст оголосили про "червоний рівень" небезпеки після того, як зливи забрали життя 21 людини і змусили евакуювати майже 6 тисяч осіб.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Місія ОБСЄ фіксує порушення у розміщенні техніки бойовиків на Донбасі.

У центрі російського міста Воронеж стався вибух у пасажирському автобусі, одна з потерпілих померла, ще 18 осіб отримали травми.

Бойовики руху "Талібан" оголосили про захоплення міста Кандагар, а також стало відомо про захоплення після жорстоких боїв міста Герат на заході країни.

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід тримання під вартою із заставою заступнику мера Миколаївської міськради Сергію Коренєву, одному із підозрюваних у заволодінні 26,8 млн гривень бюджетних коштів під час виконання робіт з реконструкції Соборної площі у Миколаєві.

"Ми просто привіталися за олімпійською традицією": Магучіх заявила, що фотографуванням із російською спортсменкою не висловлювала "жодної політичної позиції".

Російська мережа супермаркетів Mere з червня працює в Україні та планує розширитися до 40 точок — раніше секретар РНБО Данілов казав, що вихід мережі на український ринок неможливий.

В американському розвідувальному співтоваристві після трьох місяців вивчення даних про коронавірус SARS-CoV-2 все ще не дійшли єдиної думки, чи має він природне чи лабораторне походження.

Український тренер Сергій Ребров заявив, що був би щасливий стати тренером національної збірної з футболу, проте наразі він має контракт із арабським клубом, якого має дотримуватись.

За добу 11 серпня в Україні зафіксували 1 247 нових випадків COVID-19, госпіталізували 588 осіб, померли 24 хворих, одужало 1 039 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 162 049 людей.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування