Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини п’ятниці і ночі: добудова “Північного потоку-2”, справа “вагнерівців”

Субота, 11 вересня 2021, 08:00
Головні новини п’ятниці і ночі: добудова “Північного потоку-2”, справа “вагнерівців”

"Газпром" заявив про завершення будівництва "Північного потоку-2", ТСК: Порошенко не міг санкціонувати спецоперацію щодо "вагнерівців" – актуальні новини 10 вересня.

Про "Північний потік-2"

Російський газовий монополіст "Газпром" заявив про завершення будівництво трубопроводу "Північний потік-2".

Посол України у США Оксана Маркарова вважає, що попри фактичну добудову російського газопроводу, санкції ще можуть зупинити його. 

Про ТСК у справі "вагнерівців"

Тимчасова слідча комісія щодо розслідування справи "вагнеріців" дійшла висновку, що п’ятий президент Петро Порошенко не міг санкціонувати спецоперацію, оскільки її планували у липні 2020 року.

Очільниця ТСК Мар’яна Безугла розповіла, що це була не спецоперація, а "спеціальний захід". Також зазначається, що бойовиків мали затримати у Стамбулі турецькі силовики, оскільки "вагнерівці" воювали у Сирії.

У партії Порошенка "Європейська солідарність" заявили, що Безугла "поширила відверту брехню".

Про інші важливі новини

Поліція в Києві затримала болгарського наркобарона Евеліна Банева-Брендо.

Малайзія потрапила до п’ятірки лідерів за поширенням COVID-19.

11 вересня на Донбасі один український воїн загинув, троє – були поранені.

Президент Володимир Зеленський допускає вірогідність повноцінної війни з Росією. У Кремлі вважають міркування про можливість повномасштабної війни Росії і України "апокаліптичними".

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх, яка також є молодшою сержанткою ЗСУ, заявила, що сфотографувалася в Цюріху на прохання польської легкоатлетки Каміли Ліцвінко, яка завершує кар’єру.

Рада заборонила зображувати у рекламній продукції частини тіла людини з натяком на сексуальні стосунки та використовувати гендерні стереотипи.

Данія скасувала всі коронавірусні обмеження, ставши першою країною ЄС, яка повністю повернулася до повсякденного допандемійного життя.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування