Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини середи і ночі: спецоперація на кордоні з Білоруссю, ювілей Єрмака

Четвер, 25 листопада 2021, 07:00
Головні новини середи і ночі: спецоперація на кордоні з Білоруссю, ювілей Єрмака
фото: ОП

На кордоні з Білоруссю почалася спецоперація військових і правоохоронців; ювілей Єрмака святкували на держдачі в Карпатах, а гостей возили гелікоптерами ДСНС – актуальні новини 24 листопада і ночі.

Про спецоперацію

На кордоні з Республікою Білорусь розпочалася спільна спеціальна прикордонна операція "Полісся".

Спецоперація координується ДПСУ та проводиться спільно з силами Національної гвардії, Національної поліції, ЗСУ та іншими задіяними резервами.

Про ювілей Єрмака

Президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі, використовуючи гелікоптери ДСНС для доставляння людей до резиденції в Карпатах.

Прессекретар президента Сергій Никифоров відреагував на розслідування "Української правди" щодо святкування дня народження глави Офісу президента Андрія Єрмака у Карпатах та відповів, що не знає, як Володимир Зеленський проводить свій вільний час.

В Офісі президента відреагували на розслідування "Української правди" про святкування дня народження глави Офісу Андрія Єрмака, і додали, що президент користується державною резиденцією та гвинтокрилами "згідно зі звичайними протоколами".

Голова Офісу президента Андрій Єрмак заперечив окремі факти, викладені в розслідуванні "Української правди", однак не прояснив, де він перебував у свій день народження, в неділю 21 листопада.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

У середу кілька тисяч людей прийшли в урядовий квартал Києва на так званий "марш свободи". Вони вимагали звільнення лідера антивакцинаторського руху Остапа Стахіва, якого СБУ підозрює в замаху на повалення конституційного ладу.

Учасники акції антивакцинаторів висловлювали свій протест під стінами Верховної Ради, використовуючи QR-код сайту "Єдиної Росії" на плакатах. Якщо відсканувати перекреслений QR-код із плакатів – можна потрапити на сайт підконтрольної президенту РФ партії "Єдина Росія".

"Слуги народу" вирішили більше не брати участі в ефірах на каналах Ахметова — у партії заявили, що "протягом останніх місяців телеканали "Україна-24" і "Україна" перетворились на відверто пропагандистські "ДТЕК-24" і "Олігарх".

Уряд посилює карантинні обмеження — відтепер для роботи установ і закладів у жовтій зоні також будуть вимагати від працівників та клієнтів COVID-сертифікат, негативний ПЛР-тест, або довідку про одужання.

Коаліційна угода нового уряду Німеччини містить пункт, в якому вказана готовність підтримувати рух України до членства в Європейському Союзі. Також зазначається що німецький уряд продовжуватимемо допомагати Україні у відновленні повної територіальної цілісності та суверенітету.

Адміністрація президента США Джо Байдена нібито переконувала ключових сенаторів-демократі, щоб вони допомогли прибрати поправку з оборонного законопроєкту щодо обов’язкових санкцій проти "Північного потоку-2".

Канада розглядає можливість посилення своєї військової місії в Україні на тлі скупчення російських військ на кордоні України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: