Резніков розповів, про що говоритимуть на ювілейному "Рамштайні"

П'ятниця, 21 квітня 2023, 11:17

На зустрічі Контактної групи з оборони України 21 квітня союзники говоритимуть не лише про найближчі потреби, а й стратегію на увесь 2023 рік. 

Як повідомляє "Європейська правда", про це перед початком зустрічі розповів у своєму Twitter міністр оборони Олексій Резніков.

Міністр нагадав, що цього дня виповнюється річниця від заснування формату "Рамштайн". 

Реклама:

"У порядку денному – аналіз того, що вже зроблено, наша стратегія на 2023 рік, поточні потреби Збройних сил та розподіл програм підтримки між усіма силами оборони України. Ми відчуваємо підтримку партнерів і продовжимо працювати на перемогу", – зазначив Резніков. 

Раніше повідомлялося, що на зустрічі західних союзників у форматі "Рамштайн", що проходитиме в очному форматі у Німеччині, Україна проситиме про термінове постачання зенітно-ракетних комплексів, побоюючись, що значний дефіцит засобів ППО може дозволити Росії розпочати широкомасштабні бомбардування.

ВІДЕО ДНЯ

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг натякнув, що на новій зустрічі формату "Рамштайн" можуть обговорювати якісь нові види зброї, але важливим завданням залишається підтримання боєздатності вже наявних в України систем.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: