11 грудня 2004

Архів

Публікації

Експертиза підтвердила - Ющенка отруїли. Діоксином

Жахлива тримісячна історія з отруєнням Ющенка добігла кінця. Встановлено, що Ющенка намагались отруїти. Цимпфер сказав, що у крові та тканинах Ющенка була зафіксована концентрація діоксину у 1000 разів вище за норму. "Абсолютно нескладно дати таку кількість у супі, який містить вершки або сметану", - сказав Цимпфер.
Новини
21:29
Піскун хоче посадити тих, хто отруїв Ющенка?
Як відомо, у п'ятницю на посаду генпрокурора повернувся Святослав Піскун. Згідно з джерелами "Української правди", він прагне залишитися на цій посаді і після перемоги Ющенка.
20:16
Янукович вважає, що Ющенко продасть Україну Америці
Віктор Януковича вважає, що Ющенко, ставши президентом, буде відробляти гроші Сполучених Штатів Америки, витрачені на його виборчу кампанію.
20:02
Янукович забув, кому обіцяв свободу слова
Кандидат Віктор Янукович звернувся до журналістів із закликом бути такими, "якими вони повинні бути від природи".
19:48
ДЕРЖДЕП США ВИМАГАЄ РОЗСЛІДУВАТИ ОТРУЄННЯ ЮЩЕНКА
„Ми бачили цю інформацію. Ми дуже занепокоєні цими результатами”, - сказала Джаон Мур, речник Держдепартаменту США.
19:29
"Рудольфінерхаус" виявила, чим отруїли Ющенка?
Клініка "Рудольфінерхаус" встановила причини захворювання Ющенка і планує оголосити їх на прес-конференції, яка почнеться у Відні о 16 годині за київським часом.
19:19
Янукович передумав швидко федералізувати Україну
Кандидат Віктор Янукович знову підкреслює, що рішення питання федеративного устрою країни, з ініціативою якого виступають жителі ряду східних областей, не слід форсувати, однак уже зараз необхідно почати реформування місцевого самоврядування.
19:04
Янукович дивиться мультики, але не може посміхатися
Кандидат у президенти Віктор Янукович вважає, що президент України повинен укласти контракт із народом.
17:49
Януковича підтримали порушники закону
Луганське облвіддилення Комітету виборців України звертається до президента Леоніда Кучмі із пропозицією відправити у відставку голови Луганської облдержадміністрації Олександра Єфремова й начальника головного управління культури Луганської облдержадміністрації Михайла Голубовича.
17:17
СДПУ(о) вигнала з партії 5 депутатів
Як повідомляє прес-служба партії, їх вигнали „за грубе порушення cтатуту СДПУ(о), невиконання партійних рішень та дискредитацію партії”.
17:05
Янукович оголосив Кучму в розшук, а іншим радить не ставати на коліна
Кандидат у президенти Віктор Янукович на мітингу в Донецьку закликав своїх прихильників "як мінімум підтвердити результат другого туру виборів".
15:32
Від "антиконституційних" "5-го каналу" й "Ери" вимагають відібрати ліцензію
Луганська обласна рада на своїй сесії в суботу ухвалила рішення звернутися до Нацради України з питань телебачення й радіомовлення з вимогою призупинити дію ліцензії "5 каналу" і ТРК "Ера".
15:26
ЮЩЕНКО БУВ ОТРУЄНИЙ ДІОКСИНОМ - РЕЗУЛЬТАТ АНАЛІЗІВ У ВІДНІ
Кандидата в президенти Віктора Ющенка намагались отруїти.
15:09
Янукович хоче відрізнятися від Ющенка
Кандидат у президенти України Віктор Янукович поки не збирається відвідувати регіони України з передвиборчим туром, а робитиме основний наголос на роботу з електоратом через засоби масової інформації.
14:32
Тимошенко не носить накладних вусів
Юлія Тимошенко закликає слідкувати за поведінкою російської влади, щоб зрозуміти, чи буде в Україні чинитися спротив перемозі Ющенка.
14:26
Після перемоги Ющенка в уряді чекають представників Донбасу
Петро Порошенко заявляє, що команда Віктора Ющенка готова, щоб представники східних регіонів увійшли до складу уряду після виборів.

14:00
Герман буде "незалежним журналістом" в команді Януковича
Ганна Герман заявляє, що від 11 грудня до кінця президентської виборчої кампанії припиняє виконання обов'язків прес-секретаря прем'єра, але залишається у команді Віктора Януковича, "щоб видавати якісну і об'єктивну журналістську продукцію, якої сьогодні так бракує у висвітленні постаті цього політика".
13:41
Від Ю. до Я. - 10%
Ющенко перемагає Януковича з відривом у 10%.
13:12
Ющенко пропонує ЄС свій план. Його запрошують до Брюсселя
Кандидат Віктор Ющенко закликав Євросоюз змінити своє ставлення до України та представив свій довготерміновий план євроінтеграції.
12:59
Янукович пообіцяв луганчанам залишатися з ними й нагадав, як він пенсії заплатив
Кандидат у президенти Віктор Янукович заявляє, що результатом "помаранчевої революції" стало об'єднання тих сил, які протягом всіх років незалежності грабували Україну.
12:16
Янукович навіяв Тимошенко спогади про Лазаренка. Вона обіцяє прочитати йому лекцію
11:56
Кучма поскаржився на опозицію
Президент України Леонід Кучма наголошує, що робив і робитиме "все, щоб вибори 26 грудня відбулися, і владу було передано мирно, без потрясінь одразу після офіційного оголошення результатів виборів".
23:00
Президент Ющенко проведе ще одну конституційну реформу ?
Тимошенко прогнозує нову політичну реформу ще до парламентських виборів 2006 року.
23:00
Тимошенко каже, що Ющенко подарував життя "гітлеру" Кучмі
Юлія Тимошенко заявляє, що влада намагатиметься зірвати вибори 26 грудня і відтягнути перебування Кучми на посаді президента до 1 вересня, щоб в цей момент вступили в дію зміни до Конституції.