16 серпня 2004

Архів

Новини
20:24
Сумські студенти знову можуть вирушити на Київ
Сумські студенти можуть поновити піший похід до Києва, якщо їм не буде надано обіцяних копій постанови Кабміну та наказу Міносвіти про відміну рішення об'єднання трьох вузів у Сумський національний університет.
19:19
"5 канал" відключили в заповіднику СДПУ(о)
"5 канал" відключили від трансляції в Ужгороді, а новини цієї телекомпанії перекривають у Дніпродзержинську.
18:39
Гавриш: політреформу проголосують між 1-м і 2-м туром
Голосування по закону щодо внесення змін до Конституції, швидше за все, відбудеться між 1-м і 2-м туром президентських виборів.
17:58
Генпрокуратура вважає, що замах КамАЗом на Ющенка – це несерйозно
Версія про спробу замаху на життя кандидата у президенти Віктора Ющенка з боку водія КамАЗа не має підстав для серйозного обговорення.
16:53
У ЖВАНІЇ "МАСКІ-ШОУ" ТА ПРОВЕДЕНО ОБШУКИ. СЛІДЧИЙ ОБІЦЯЄ СТРІЛЯТИ ПО ДЕПУТАТАМ?
"На першому поверсі, ще перед "вертушкою" стоять кілька представників прокуратури, міліції у камуфліжі та озброєних співробітників управління по боротьбі з орглочинністю МВС. Вони не
15:59
Генпрокуратура відмовляється вважати громадянина К. убивцею Гонгадзе
Службове розслідування МВС щодо факту незаконного стеження за Георгієм Гонгадзе буде заверешене найближчими днями.
15:33
Технічні кандидати, чиї ви будете?
Дехто ображається, коли їх називають "технічними кандидатами". Насправді вони виконують функцію - за їх квотою хтось із фаворитів заведе свою людину. Є приклади повного сімейного плюралізму! Так, в комісії округу №220 Ренгевич Валентина представляє інтереси "буржуя" Ржавського, а Ренгевич Олександр – "радикального комуніста" Яковенка.
14:57
Причини "Маскі-шоу" у заступника начштабу Ющенка є секретом
Слідчі не бажають оприлюднювати підстави для опломбування офісів фірм, які входять у концерн "Брінкфорд", власником якого є заступник начштабу Ющенка Давид Жванія.
14:46
Прихильники Януковича пішли гірськими стежками Ющенка
У рамках передвиборної кампанії Віктора Януковича на кримських вершинах Демерджи, Ай-Петрі і Карадаг було встановлено малиновий прапор Партії регіонів.
13:33
Вітренко доведе Симоненку, що він брехав стосовно Кучми
Кандидат в президенти, лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко має намір подати судовий позов до кандидата в президенти Петра Симоненка про захист її честі та гідності.
13:20
ГЕНПРОКУРАТУРА ВИЗНАЛА ФАЛЬСИФІКАЦІЮ У МУКАЧЕВОМУ. З БОКУ "НАШОЇ УКРАЇНИ"?
10 серпня Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом підробки документації на виборах мера Мукачевого 18 квітня 2004 року.
12:58
Котрому з Вікторів дістануться лаври переможця?
Ющенко ухильно висловився про свої плани щодо олігархів. "Я не виключаю розслідувань діяльності кланів, які стоять за Медведчуком або Януковичем". Відсутність згадувань про Пінчука дозволяє припустити, що він, можливо, хоче укласти перемир'я з найбільшим магнатом України. Але пан Ющенко може і програти вибори.
12:32
Янукович зробив історичний вибір
Євроінтеграційний курс України залишається незмінним, але шлях до об'єднаної Європи Україна бачить по-своєму.
11:55
Кучма не може і місяця прожити без Путіна
У середу президент Леонід Кучма відбуде до Росії, де проведе робочу зустріч з Володимиром Путіним.
11:30
За Януковича грають люди Козака, Базилюка і ще кілька несвідомих
Довірена особа Ющенка у загальнодержавному виборчому окрузі Микола Катеринчук повідомив, що у тервиборчкомі 101-го округу на Кіровоградщині нараховує близько 10 представників Януковича замість двох.
11:17
"Наш президент, ваш прем’єр", або що Польща 1989 року може підказати сьогоднішній Україні
Cильним контрходом з боку опозиції може стати підтримка законопроекту 4180. Якщо Кучма перед замінить Януковича на іншого представника влади, не такого одіозного. Однією складовою компромісу може стати надання Кучмі гарантій. Хоч "попіл Гії" справді стукає в мільйони сердець.
10:59
Симоненко повісив на совість Кучми і Ющенка ще одну смерть
Кандидат у президенти Петро Симоненко покладає провину за смерть українського офіцера Юрія Іванова в Іраку на владу, а також "Нашу Україну".
10:42
Ющенко зізнався у близькості до Симоненка і козаків
Кандидат в президенти Віктор Ющенко заявляє, що його передвиборча програма частково співпадає із програмою комуністів Петра Симоненка.