20 жовтня 2001

Архів

Новини
21:26
ВВС витратила мільйон фунтів стерлінгів на репортажі про Афганську війну
21:25
Сибірку виявлено в поштовому відділенні американських законодавців
21:25
Війна США в Афганістані продовжиться до березня-квітня майбутнього року
20:23
Футбол. Головко пропустить два матчі Ліги Чемпіонів
Дисциплінарний комітет УЄФА ухвалив рішення про покарання захисника "Динамо" Олександра Головка за сутичку після закінчення матчу 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Динамо" - "Ліверпуль" на два матчі.
20:13
Джонні Депп повертається "З пекла"
Поява на американських екранах фільму "З пекла" дивує не тільки вчених мужів. Як можна показувати фільм про серійного вбивцю, та ще й з такою назвою, коли у країні таке робиться? Джонні Депп грає у фільмі інспектора Фреда Абберлайна, який став захоплюватися опіумом, після того, як були вбиті його дружина та дитина.
19:37
Футбол. Кубок України. "Динамо" виграє другий тайм, "Шахтар" програє весь матч
В першому матчі 1/8 фіналу Кубку України "Динамо" лише в другій половині матчу зуміли зламати опір київської "Оболоні" з рахунком 3:0. Сенсаційно для багатьох в Алчевську від місцевої "Сталі" зазнав поразки донецький "Шахтар".
19:31
Ющенко поставив людину Кучми на "найскладнішу" ділянку
Ющенко продовжує призначати людей на провідні ролі у "Нашій Україні". Слідом за Порошенком, який став керівником штабу, знайшлося місце і для представника Кучми у парламенті - Романа Безсмертного. Він буде виконувати у блоці Ющенка, за словами самого екс-прем'єра, "найскладніше" завдання. Безсмертний став "політичним координатором" "Нашої України". Ющенко також спростував те, що Конгрес українських націоналістів не братиме участі у "Нашій Україні".
19:02
Особливості ненаціонального лоббізму: США і Україна
Є в українському варіанті лоббізму дуже специфічна форма. Там розвивається абсолютно нехарактерний для Росії процес "завоювання" політпартій національним бізнесом. Партії України і Верховна рада вже являють собою фракції найбільших фінансово-промислових і фінансово-політичних груп.
18:42
Експерти прогнозують скорочення ВВП в 30 розвинених країнах світу
Найбільш скоректовані показники другої і третьої за розміром економічних систем світу - японської і німецької. З п'яти країн з найбільшим ВВП найкращі перспективи у Франції і Великобританії - і та, і інша досягнуть 1,9% росту в цьому році і 1,6% у майбутньому. Найгірше майбутнє у Туреччини.
18:27
Королівські жарти
Британська газета Mail on Sunday опублікувала свою оцінку особистого майна королеви Єлизавети II (Elisabeth II), до якого входять нерухомість, коштовності, предмети мистецтва, акції і т. п. на загальну суму 1,15 млрд фунтів стерлінгів.
17:42
Рухи та ПРП хочуть "взяти" три чверті списку в блоці Ющенка
17:26
Українці в Америці - Вадим Соломаха
Вадим Соломаха народився в Черкасах. Закінчивши Київське хореографічне училище у 1992 році, не знайшов для себе стабільного місця ані при Національній опері, ані при ковтунському Київському класичному балеті. Нині Вадим є прем'єром Балету Сан-Франциско, найстаршої балетної групи Америки.
16:56
Кучма не відправить Кузьмука у відставку. Поки що
16:36
"Наша Україна" поповнилася ще однією партією
16:27
Тепер зрозуміло, чим займатимуться Безсмертний та Литвин у Ющенка
15:05
Американці провели першу наземну операцію в Афганістані
15:04
Збито американський вертоліт. "Таліби" беруть відповідальність на себе
15:03
Буш задоволений ходом війни
15:02
Сибірську виразку надіслали до бразильського офісу The New York Times