19 жовтня 2001

Архів

Новини
23:37
Тимошенко починає кампанії "2002" і "2004"
При будь-яких деклараціях про ненапад Тимошенко доведеться, враховуючи невідворотність відмежування Ющенка, воювати саме з колишнім шефом. Десь у році 2003 тепер можна буде згадати: "А ось уперше про намір балотуватися у президенти вона заявила 19 жовтня 2001".
20:26
Майбутнє ринку корпоративних облігацій України
За підсумками зустрічі глав Урядів України і Росії А.Кінаха і М.Касьянова, було прийняте рішення оформити заборгованість України перед Росією єврооблігаціями "НАК Нафтогаз України". Схоже, що в облігаціях "НАК Нафтогаз України" закладений найбільший потенціал виходу українських корпоративних облігацій на зовнішній ринок.
19:40
Черговий скандал в Русі - Удовенко спростовує Конєва
19:36
"Останній замок" – несправжній американський фільм про справжній стан речей
Тепер, коли патріотизм став для американців просто необхідним наркотиком, вихід на екрани ще одного фільму про патріотизм не є несподіваним. Але слід сказати, що самі американці визначають його як "несправжній фільм про Америку" - "Останній замок".
19:18
Футбол. ЦСКА офіційно перейменовано в "Арсенал"
Київський ЦСКА, який виступає в Вищій лізі чемпіонату України, з п'ятниці 19 жовтня носитиме офіційно назву "Арсенал" (Київ). Розпорядження на таке рішення дав мер Києва Олександр Омельченко.
18:49
Українські митники, які доторкалися до конверта з порошком, ізольовані
18:29
У висновках комісії з розслідування причини катастрофи Ту-154 не йдеться про те, що ракета була українська - Рушайло
18:28
Футбол. Шевченко знову позує перед фотокамерою
Знаменитий в Італії фотограф Ефрем Раймонді, який відомий своїми фотографіями знаменитостей і зірок різної величини , днями зробив три чудових знімки футбольних зірок - Зінедіна Зідана, Андрія Шевченка і Дієго Сімеоне.
17:57
Таліби не причетні до спалаху сибірської виразки у США
17:19
Кузьмук завжди вірив тільки в одну версію: Ту-154 збила українська ракета
16:48
Тимошенко прозоро натякає про намір балотуватися у президенти
16:40
Кримські татари не хочуть залишитися осторонь виборів
Кримські татари знову вимагають затвердити на законодавчому рівні їх гарантоване представництво у кримському парламенті. Вони не стануть добросердо спостерігати, як нова влада буде формуватися без їх участі
16:22
IN VINO VERITAS: Бренді: дешевше не значить гірше
Якби з коньяком все було в порядку, то ми б навряд чи торкнулися цієї теми. Всі коньяки суть бренді, але не все бренді суть коньяки. Є і ще одна відмінність: коньяк не може собі дозволити бути дешевим. Зате апріорі більш доступне бренді може дозволити собі розкіш мати високу якість.
16:08
Ціни на алюміній падають, але РусАл не відмовляється від купівлі акцій МГЗ
Фонд держмайна України реально розцінює можливість продажу 10%-ого пакету акцій ВАТ "Миколаївський глиноземний завод" холдингу "Російський алюміній" за раніше встановленою ціною продажу $11,4 млн. Тим часом, на фоні падіння цін на алюміній "РусАл" вдається до скорочення витрат.
15:55
26 жовтня СПУ вирішуватиме передвиборчу стратегію
15:45
Кучма готовий підписати закон про вибори
15:29
Світовим модельєрам не до показів. Вони зазнають збитків
13 вересня 2001 року компанія Hugo Boss AG в рамках Нью-Йоркського тижня моди планувала провести у центрі Манхеттена грандіозне шоу - масштабну презентацію чоловічої і жіночої колекцій Boss Hugo Boss.
14:56
Доля Кузьмука буде вирішена у найближчі години
Рішення про відставку міністра оборони України Олександра Кузьмука буде оприлюднене найближчим часом, заявив секретар РНБО Євген Марчук. Він повідомив, що міністр оборони вже повторно подав прохання про відставку і зараз, сказав Марчук, президент розглядає це питання.
14:42
Рішення про відставку Кузьмука буде оприлюднене найближчим часом
14:31
За що Америку не люблять на Сході?
14:08
США готові застосувати ядерну зброю в ході війни з тероризмом
13:45
Журналістів, які перетнуть кордон Пакистану, будуть вбивати
13:38
Комісія з справи Гонгадзе має намір зустрітися з президентом і допитати журналістів
13:37
До наземної операції США в Афганістані підключаться британські загони спецпризначення
13:36
Таліби масово переходять на сторону військ Північного альянсу
13:35
Американським солдатам видали злитки золота для підкупу афганців
12:45
У Києві проводяться навчання з протидії тероризму
12:11
США почали наземну операцію на півдні Афганістану
12:10
США продовжують авіавійну. З початку кампанії загинуло 600-900 афганців
11:07
"Зараз нас більше пов'язують з Віктором Медведчуком", - Олександр Роднянський
"Я дуже добре знаю Волкова. Він відкрито симпатизував нам. Проте, як і багато інших. До речі, зараз нас більше пов'язують з Віктором Медведчуком. А раніше пов'язували з Віктором Ющенком. Але мої відносини з політиками або з нашими олігархами - чисто людської властивості, і ні про що більше не кажуть".
10:49
"Брюгге" двічі в Києві не програє
Київський ЦСКА програв з рахунком 2:0 в першому матчі 1/32 фіналу Кубку УЄФА бельгійському "Брюгге". Отже, армійцям Києва не вдалося повторити досягнення київського "Динамо", які влітку переграли "Брюгге" в товариській грі.
10:24
Новий закон сприяє приходу до парламенту заможних політсил – німецький експерт
Експерт з питань української внутрішньої політики професор Кельнського університету Герхард Сімон сумнівається в тому, що окремі пункти нового закону про вибори сприятимуть розвитку демократії на Україні, але відзначає і деякі позитивні моменти.
10:16
Шевченко помстився за "Шахтар"
В перших матчах 1/32 фіналу Кубку УЄФА, окрім поєдинку в Києві, привернув увагу і результат матчу в "Мілані". Де форвард збірної України Андрій Шевченко, забивши другий гол в ворота софійського ЦСКА, помстився болгарам за "Шахтар".