26 квітня 2001

Архів

Новини
21:12
У Європі сумують за Ющенком
21:05
Після відставки Ющенка "За правду!" відчуває друге дихання
20:51
Долганов проти США
19:39
Комуністи рвуться до влади
19:04
Мін'юст України просить Швейцарію пошукати рахунки Мельниченка
18:35
Імпічменту поки не буде
18:32
Початок кінця для Кучми – в п'ятницю, 27 квітня
18:18
Кучмі дали термін до літа
Парламентська асамблея Ради Європи вирішила до червня відкласти питання виключення України з рядів Ради Європи. 111 з 137 голосів прийнята резолюція в новій редакції, правки до якої внесла сама Ханне Северінсен зі своєю напарницею Ренатой Вольвенд.
16:09
Тігіпко, Азаров, Медведчук – кандидати в прем'єри
Олександр Волков заявив, що його фракція не буде висувати кандидата в прем'єри. А таких можливих кандидатів на прем'єрську посаду, як Тігіпко та Омельченко (мер Києва) Волков з посмішкою назвав достойними та шановними претендентами.
15:27
Кучмі замість прем'єра потрібен "бульдозер"
"Гарант" незадоволений відставкою Ющенка. Однак істерик він з приводу втрати прем'єра не влаштовував і сказав: "Відбулося те, що відбулося".
15:01
"Ми нічого не втратили"?..
Коментарі політиків
"Нічого ми не втратили. Буде новий прем'єр, було в нас багато їх. Буде все в порядку. З кожним прем'єром, у всякому разі, Україна буде жити все краще, краще і краще", - охарактеризував факт відставки Ющенка Олександр Волков. "Якою буде доля Ющенка, краще за все спитати у нього або у тих енергійних жінок, які весь час супроводжували його діяльність", - сказав Дмитро Табачник.
14:23
Кабмін увечері "відзначатиме" відставку
Ющенко буде брати участь в парламентських виборах 2002 року, а поки прем'єр має намір подати у відставку. Про це Ющенко заявив він після заключного засідання Кабінету міністрів. Всі члени уряду, які були у Києві, разом з ним вишли через парадний вхід будинку уряду.
11:26
Касети Мельниченка тепер доступні кожному. Усього за 150 баксів
Американці поставили "касетну справу" на потік. Тепер кожний бажаючий може ознайомитися з матами і своєрідною манерою президентської мови Кучми, так званим суржиком. Касетами Мельниченка зацікавилися вчені.
10:09
Уряд відправлено у відставку. "Я не йду із політики, я йду, щоб повернутися", - заключне слово Ющенка
У парламенті 263 голосами "за" проголосована постанова про недовіру уряду. "Я як громадянин переконаний, що демократія в Україні зазнала серйозної поразки. Політична еліта, представлена більшістю з тих, хто проголосував сьогодні проти українського уряду, виявилася неготовою визнати легальну економіку і публічну політику єдиним можливим способом суспільного розвитку", - сказав Ющенко з трибуни парламенту. Він вийшов до демонстрантів, а потім пішки пішов до будинку Кабінету міністрів. Обидва Рухи і ПРП проголосили про перехід в опозицію до Кучми, а 10 тисяч мітингуючих пройшли від Верховної Ради на Банкову.
Реклама: