27 квітня 2001

Архів

Новини
22:12
Шеф радіо "Континент" вимагає від Кучми спростування
20:30
Ющенко готовий очолити блок партій. Та відкидає антикучмізм
"Я переконаний, що наш діалог приведе до того, що в Україні буде сформована нова демократична сила". Справа йде до того, що праві нарешті отримали спільний знаменник, під яким не соромно об'єднатися. Ющенко зустрівся у п'ятницю ввечері зі своїми вірними прибічниками.
18:54
Сергій Шолох більше не керує Незалежною асоціацією мовників
18:01
Сумнівів більше не залишилося
Через два тижні американські експерти оголосять результати експертизи тіла, яке було знайдене в Таращі. Однак вже в четвер у матері Георгія Гонгадзе не залишилося ніякої надії. У Київському морзі на вулиці Оранжерейній лежить тіло її сина, Георгія Гонгадзе.
17:25
Нещодавня криза на Україні залишила країну без керівництва
Відхід Ющенка одночасно знаменує і відхід від прозахідного курсу, що панував досі у державі. Якщо президент Леонід Кучма піде шляхом, що пропонується Верховною Радою, українським парламентом, і висуне кандидатуру нового прем'єр-міністра, країна ще тісніше прилучиться до Росії.
17:21
Ющенко став в.о. Свою кандидатуру Кучма назве "за 3-4 дні"
Кучма прийняв відставку членів уряду і доручив їм виконувати обов'язки до формування нового складу Кабміну. Перед відходом Ющенко подякував президенту за підтримку уряду в його діяльності. Кучма сказав, що не згоден з рішенням Ради, і подарував йому "Острозську Біблію".
17:03
Крах у Києві
Враховуючи, що Україна котиться у безодню, відставка Ющенка лише прискорить повернення країни - це стало помітно з початку цього року - на орбіту свого старого імперського господаря, Росії. Настав кінець боязким спробам орієнтуватися на Захід, що робилися останні 9 років.
16:55
Кучма знову серед ворогів преси
Кучма потрапив у компанію головних деспотів вільного слова. Міжнародна організація "Репортери без кордонів" включила українського гаранта до щорічного списку ворогів преси. Українського президента характеризують так: "Стримана та авторитарна людина, Президент Леонід Кучма не виносить критики".
16:33
Ющенка замінить Єхануров у ранзі "в.о." голови уряду
15:30
ЄС офіційно "занепокоївся" через відставку Ющенка
15:28
Ющенко не буде лідером "За правду!" або ФНП
14:31
Україна сповзає до обійм Росії
Зараз Ющенко став жертвою брудного альянсу колишніх комуністів, які нутром не переносять Захід, і олігархів, які жирують за існуючої системи. Наслідки сумно передбачувані - закордонні інвестори будуть знову уникати Україну, а МВФ буде ще неохочіше давати обіцяну допомогу.
14:09
Ющенко особисто передасть Кучмі заяву про відставку
14:07
Тігіпко в уряді лобіював інтереси Суркіса та Медведчука – Тимошенко
13:23
Тимошенко готова бачити Ющенка новим президентом
13:23
Комуністи і олігархи повернули Україну в орбіту Росії
Голова російського парламентського комітету з міжнародних справ Дмитро Рогозін підсумовував Московський погляд на кризу, заявивши, що Ющенка підтримували тільки "крайні націоналісти" і його уряд діяв під тиском Заходу.
13:11
У Києві знову невдоволені Америкою
12:13
Відставка Ющенка приведе до нової боротьби за владу
Усунення Віктора Ющенка з посади прем'єра може стати вирішальним моментом у в короткій історії незалежної України. Недовіра ключовому про-західному політику з боку парламенту, швидше за все, посилить регіональні тенденції, призведе до ескалації конфлікту між бізнес-кланами України і ускладнить відносини із Заходом.
12:05
Ще 263 дні - і Кучмі скажуть "ні"
Так підрахувала Тимошенко
У п'ятницю близько 11 години ранку Юлія Тимошенко оголосила про створення всеукраїнського штабу з проведення референдуму, який вона сама і очолила.
10:52
Відставка Ющенка призвела до різкого падіння акцій
10:40
Кучма і Плющ "неформально" спілкуються з Ющенком
00:27
Вітренко довіряє тільки Кучмі
00:00
Відкритий лист-спростування Сергія Шолоха на заяви Кучми щодо радіо "Континент"