Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС зловтішається, бо Литвин і Симоненко втратили "золоті акції"

Четвер, 8 квітня 2010, 15:41

Лідер НУНС Микола Мартиненко вважає, що після рішення КС фракції КПУ і Блоку Литвина втратили свої "золоті акції".

Так він прокоментував рішення КС про те, що депутати можуть входити в коаліцію на індивідуальній основі.

Мартиненко вважає, що рішення КС по "коаліції тушок" є суто політичним рішенням, яке відкриває владі шлях до будь-яких порушень Конституції та законів.

"На жаль, Конституційний Суд з верховного арбітра перетворився на звичайного політичного гравця, який  прямо грає на боці однієї політичної сили", - зазначив депутат, якого цитує прес-служба.

За словами голови фракції "НУ-НС", "вчора була перша серія: КС дав "зелене світло" зняттю з депутатів  недоторканності. Сьогодні серія друга: створюються умови для того, щоб легше було ці "тушки" загнати до коаліції".

"Через Конституційний Суд Партія регіонів також передала великий привіт  КПУ та Блоку Литвина - тим політичним силам, які тішать себе ілюзіями про "золоту акцію". Тепер про неї можна буде забути - ці фракції зведені до рівня окремих депутатів", - відзначив Мартиненко.

Депутат Анатолій Гриценко зіронізував, що молитви президента Януковича перемогли Конституцію України".

Він нагадав журналістам, як Янукович перед Великоднем звертався до Бога та молився,  щоб Конституційний суд виніс "правильне" рішення й узаконив коаліцію, створену Партією регіонів.

"Виявилося, що у Конституційному суді є, принаймні, одинадцять набожних суддів, які користуються у своєї діяльності не нормами закону, а дуже чутливо дослухається до молитов голови держави" - зазначив Гриценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування