Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": АП вимагає від членів комітету рішення щодо Власенка

Неділя, 3 березня 2013, 19:27

У понеділок о 8:00 буде проведено засідання регламентного комітету ВР, на якому має бути прийняте рішення про позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата.

Як повідомляє в неділю ввечері прес-служба "Батьківщини", про це стало відомо з достовірних джерел.

За наявними даними, необхідність у терміновому скликанні засідання комітету викликана тим, що попереднє рішення було фальсифіковане, засідання комітету не проводилося, а частина його членів навіть не володіли інформацією про підготовку незаконного рішення, зазначає прес-служба.

За її інформацією, адміністрація президента зобов’язала спікера Володимира Рибака разом з керівництвом фракцій більшості забезпечити явку членів комітету від Партії регіонів та КПУ.

"Водночас, членам комітету від більшості "на пальцях пояснили", що буде, якщо вони зірвуть голосування і завдання по позбавленню Сергія Власенка депутатського мандата буде провалене", - стверджують у "Батьківщині".

Як повідомлялося, Рибак подав до ВАСУ подання щодо позбавлення Власенка депутатського мандату.

У п’ятницю перший заступник глави регламентного комітету Андрій Пишний заявляв, що Макеєнко у терміновому порядку викликає депутатів-"регіоналів" на засідання 2 березня, щоб зібрати "живі" підписи депутатів-"регіоналів" під сфальсифікованим рішенням щодо позбавлення депутатських повноважень Власенка.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...