Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Денісова повернулась до Києва

Понеділок, 2 липня 2018, 11:34

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова після безуспішних спроб відвідати утримуваних в російських в'язницях українців повернулася до Києва.

Про це 2 липня повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У понеділок омбудсмен прибула на засідання погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту.

Вона не стала відповідати на запитання агентства, зазначивши, що планує дати брифінг за підсумками своєї поїздки в РФ.

Тим часом, як повідомлялося раніше, в понеділок удень Денісова планує зустрітися з послами країн Європейського Союзу в Україні, щоб проінформувати їх про ситуацію з її недопуском до українських громадян, яких утримують в РФ і на окупованих територіях.

Денісова перебувала в РФ з 14 червня згідно з домовленостями президентів України і РФ про відвідування ув'язнених. Їй не вдалося відвідати жодного утримуваного в РФ громадянина України.

Президент України Петро Порошенко 1 липня наголосив, що вся світова спільнота вимагає звільнити режисера Олега Сенцова та всіх українських політв'язнів, які утримуються на окупованих територіях та в російських тюрмах.

Як повідомлялось, незаконно засудженого в РФ українського режисера Олега Сенцова, який другий місяць голодує в російській колонії, примусово годують білково-вітамінною сумішшю і кожен день "закачують вітамінні коктейлі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: