Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини середи і ночі: коронавірус у нардепа, нові хворі в Україні

Четвер, 19 березня 2020, 07:00
Головні новини середи і ночі: коронавірус у нардепа, нові хворі в Україні

Нардеп Шахов захворів на коронавірус, у Київській області введено режим надзвичайної ситуації, кількість інфікованих COVID-19 збільшилась — актуальні новини 18 березня.

Про Шахова

У народного депутата члена депутатської групи "Довіра" Сергія Шахова виявили коронавірус. Наразі з ним проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Шахову надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції.

Усім членам екологічного комітету Ради, а також тим, хто безпосередньо контактував з Шаховим, рекомендована самоізоляція на 2 тижні.

Про нові випадки зараження

У Центрі громадського здоров’я повідомили про два нових випадки зараження коронавірусом: один в Донецькій області та другий у Київській. Усього в Україні підтверджено 16 позитивних результатів на COVID-19. 

Перший підтверджений випадок зараження у Донецькій області виявили у 52-річного жителя Маріуполя, який повернувся із Єгипту.

Про надзвичайну ситуацію

У Київській області оголосили режим надзвичайної ситуації у зв'язку із епідемічною ситуацією через новий коронавірус.

Про "УП. Стрічка"

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал. Кожен день ми публікуємо у ньому найважливіші та найцікавіші новини України та світу.

Клікайте сюди, щоб завжди бути в курсі першими.

Про інші важливі новини

Президент Володимир Зеленський підписав закон, спрямований на боротьбу з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні.

Секретар Київради заявив, що міська влада розробляє план спецзаходів, щоб столичний метрополітен відновив свою роботу, але з деякими обмеженнями. Але мер Києва Віталій Кличко спростовує таку інформацію. 

Євробачення-2020 відмінили через коронавірус — пісенний конкурс переносять на 2021 рік.

Збройні сили призупинили весняний призов на службу на час дії пов’язаних із коронавірусом обмежувальних заходів.

Частина народних депутатів "Слуги народу" готується виокремитися та створити демократичну платформу у складі фракції "СН".

Станом на ранок 19 березня у світі зареєстровано 218 777 випадків зараження COVID-19, 8810 смертей та 84 113 осіб, що подолали хворобу.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування