Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини середи і ночі: продовження карантину, нові смерті від COVID-19

Четвер, 26 березня 2020, 07:00

Кабмін продовжив карантин до 24 квітня і ввів надзвичайну ситуацію, МОЗ підтвердив ще дві смерті від коронавірусу — актуальні новини 25 березня.

Про карантин

Кабінет міністрів продовжив карантин до 24 квітня та запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території країни.

Про нові смерті

У Тернополі помер 68-річний житель області, в якого виявили коронавірусну хворобу COVID-19.

На Івано-Франківщині від коронавірусу померла жінка. До того як звернутись в лікарню вона займалась самолікуванням та померла через добу після госпіталізації.

Також жертвою хвороби стала 76-річна мешканка Конотопського району Сумської області, в якої 25 березня експрес-тест на COVID-19 дав позитивний результат. Вона померла у лікарні.

За останніми даними, в Україні зафіксовано 145 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав.

Про телеграм-канали Української правди

Багато пишемо про коронавірус і не тільки у наші Telegram-канали.

УП. Стрічка — короткі та оперативні новини про те, що відбувається прямо зараз;

УП. Кляті питання — відповіді на найпоширеніші питання, стислий переказ публікацій, підсумкові новини дня.

Радимо підписатися, на обидва канали, щоб бути в курсі найголовніших подій, важливої інформації та нічого не пропустити.

Про інші важливі новини

Ексміністру закордонних справ Леоніду Кожарі вручили повідомлення про підозру у справі про убивство підприємця Сергія Старицького.

У Великій Британії у принца Уельського Чарльза виявили коронавірус.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль хоче закрити пасажирський рух через кордон, адже люди, які повертаються в Україну, стають джерелом зараження коронавірусом.

У Франції протягом останньої доби від коронавірусу померли 240 людей — це найбільша кількість з початку епідемії у країні.

Порошенко вважає, що створення "консультативної ради" з представниками ОРДЛО суперечить інтересам України, і закликає Зеленського відмовитися від цієї ідеї.

У зв’язку з пандемією коронавірусу депутати Верховної Ради розглядають можливість провести засідання на відкритому майданчику, наприклад, на стадіоні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування