Головні новини понеділка і ночі: новий керівник ДБР, підпал у Шабуніна, арешт Юрченка

Вівторок, 22 вересня 2020, 08:00
Головні новини понеділка і ночі: новий керівник ДБР, підпал у Шабуніна, арешт Юрченка

Нардепа Юрченка арештували із заставою, за 5 місяців Зеленський втратив більше 10% рейтингу, — актуальні новини 21 вересня.

Про арешт Юрченка

Суд арештував із можливістю вийти під заставу підозрюваного у хабарництві нардепа Олександра Юрченка.

Про соціологію виборів

Якби вибори президента відбулися в середині вересня за чинного президента Володимира Зеленського проголосували б 31,8% виборців, які вже визначилися.

Партія "Слуга народу" втрачає підтримку українців – порівняно з квітнем рейтинг упав на понад 11 процентних пунктів, натомість рейтинг "Європейської солідарності" за останні місяці зріс на 2,6 процентних пункти. 

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Політична партія "Слуга народу", яка напередодні влаштувала захід у дворі Київського національного університету, запевняє, що агітацією не займалася і хоче зробити внутрішній дворик червоного корпусу ВНЗ доступним для всіх.

Віктор Янукович, брати Клюєви, олігархи Сергій Курченко, Дмитро Фірташ, Ігор Коломойський, Рінат Ахметов та Петро Порошенко потрапили у поле зору проєкту  FinCEN Files, який опублікував дані про підозрілі транзакції на суму близько 2 трильйонів доларів.

Голову Харківського окружного адміністративного суду Ольгу Панченко спіймали на передачі хабаря.

У Росії заявляють про зрив термінів доставки європейських вантажів через Білорусь.

Міністри закордонних справ країн ЄС на засіданні в понеділок не змогли затвердити рішення щодо санкцій проти представників режиму Александра Лукашенка.

СБУ викрила окремих керівників АТ "Укрзалізниця" на організації корупційної схеми під час контейнерних перевезень.

Президент Володимир Зеленський заявив, що збройна агресія Росії проти України та окупація Криму свідчать про те, що людство не засвоїло трагічний урок Другої світової війни, а деякі країни продовжують спроби з розподілу сфер впливу в світі. 

Новим виконуючим обов’язки директора Державного бюро розслідувань став Олексій Сухачов, який у серпні цього року був призначений на посаду заступника директора ДБР. 

Відповідно до висновків експертизи, причиною пожежі у будинку голови правління та співзасновника "Центру протидії корупції" Віталія Шабуніна став умисний підпал.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News