Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 20 жовтня: Зеленський у Раді, Порошенко і корупція

Вівторок, 20 жовтня 2020, 21:13
Новини 20 жовтня: Зеленський у Раді, Порошенко і корупція

Зеленський каже, що сам хоче знати, де обіцяні ним посадки, Найбільше українці пов’язують корупцію з Порошенком та його партією, — актуальні новини 20 жовтня.

Про Зеленського в Раді

Президент Володимир Зеленський під час свого послання з трибуни Верховної Ради заявив, що на Донбасі 86-день триває режим припинення вогню - найдовший режим тиші за роки війни. Він також анонсував поїздку 120 нардепів від партії "Слуга народу" на Донбас.

Окрім того, Володимир Зеленський заявляє, що сам хоче знати і на всіх нарадах питає, коли ж почнуться обіцяні ним посадки.

Президент Володимир Зеленський у зверненні до парламенту в вівторок заявив, що за його президентства вдалося зняти втому міжнародної спільноти від України. 

Нардепи різних фракцій розкритикували послання президента Зеленського у парламенті – кажуть, що немає конструктиву, Зеленський відірваний від реальності і займався піаром своєї партії перед місцевими виборами.

Про Порошенка і корупцію

Більшість українців не можуть назвати політика чи партію з бездоганною репутацією, найбільше корупцію пов’язують із 5-м президентом України Петром Порошенком та його політсилою.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Розгортати тимчасові ковідні шпиталі поза медичними закладами в Україні планують при орієнтовній щоденній кількості хворих з COVID-19 на рівні 11-15 тисяч або при різкому стрибку хвороби в певному місті чи регіоні.

За результатами агрегованого рейтингу партій на місцевих виборах умовний 5% бар’єр долають п’ять партій: "Слуга народу" 16,7% тих, хто визначився і має однозначний намір прийти на вибори, "ОПЗЖ" – 13,5%, "Європейська солідарність" – 13,2%, "Батьківщина" – 8,6% та "За майбутнє" – 7,4%.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив, що якщо в Україні будуть підтверджувати близько 20 тисяч випадків захворювання на коронавірус за добу, то лікарі вирішуватимуть, кого лікувати, а кого - ні.

У Кремлі вважають, що створення Україною двох військово-морських баз для захисту Чорноморського регіону може негативно позначитися на атмосфері стабільності в даному регіоні.

У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про звільнення Ігоря Петрашка з посади міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

Святошинський райсуд міста Києва оголосив у розшук трьох з п’яти колишніх бійців "Беркуту", яких Україна передала бойовикам під час обміну у грудні 2019 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
18:36
Суд зупинив ліцензію "Нафтогазу" на розподіл газу на Черкащині: компанія подала апеляцію
18:23
ППО, артилерія, далекобійна зброя: Зеленський на "Рамштайні" назвав потреби України
18:16
Сили оборони Півдня: Ворог після довгої паузи вивів ракетоносії в Чорне море
18:13
Менше 2 місяців на посту: Зеленський перевів командувача сил підтримки ЗСУ на іншу посаду
18:05
2,5-метрова сітка замість краєвиду Фудзі: в Японії борються з туристами-порушниками
17:47
НБУ знизив тарифи на видачу готівки
17:16
Торік на утримання Чорнобильської зони відчуження витратили менше коштів, ніж планували
17:14
Неонатальна допомога малюкам: хто може скористатися та де надають такі послуги
17:07
"Радіо Свобода": українська розвідка здійснила кібератаку на сервіси партії "Єдина Росія"
17:00
Сума вкладів українців у банках у березні зросла на 20 мільярдів – Фонд гарантування
Усі новини...