Головні новини середи і ночі: закриття реєстру електронних декларацій, смерть мера Борисполя

Четвер, 29 жовтня 2020, 07:00

Через рішення Конституційного суду НАЗК закриває реєстр електронних декларацій, Мер Борисполя помер від COVID-19 — актуальні новини 28 жовтня.

Про закриття реєстру е-декларацій

Конституційний Суд заявляє, що кілька місяців перебуває під тиском НАБУ, НАЗК та деяких політиків, але буде працювати згідно з Конституцією.

Разом з тим НАЗК закриває реєстр електронних декларацій на виконання рішення Конституційного суду.

Про смерть мера Борисполя

Мер Борисполя Анатолій Федорчук помер від коронавірусної хвороби COVID-19. У зв’язку з цим у місті заново відбудуться вибори мера.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Кандидат на посаду міського голови Києва від партії "Голос", актор і шоумен Сергій Притула визнав перемогу Віталія Кличка у першому турі виборів і висловив подив другим результатом представника "ОПЗЖ" Олександра Попова.

У деяких добровольців, які брали участь у випробуваннях російської вакцини "Супутник V", виявили коронавірус.

Кабмін погодив пропозицію Мінфіну про визнання гендиректора аеропорту "Бориспіль" Павла Рябікіна переможцем конкурсу на вакантну посаду голови Держмитслужби.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вважає, що його перемогу на довиборах у 208 окрузі на Чернігівщині "вкрала влада за допомогою підкупу та фальсифікацій".

З ковідного фонду Кабмін виділив МВС додаткові 2 мільярди для працівників Нацполіції, задіяних у боротьбі з COVID-19. Усього з фонду відомство отримало понад 4,5 мільярда.

Головними причинами катастрофи Ан-26 на Харківщині стали систематичні порушення правил виконання польотів та контролю за ними в Харківському національному університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба.

Комітет Верховної Ради зі свободи слова заборонив журналістам "Слідства. Інфо" та ще двох десятків інших ЗМІ відвідувати парламент.

У Харківській області стався вибух газу на території газопереробної станції, попередньо повідомляють про 2 загиблих, 9 людей постраждали.

Кабмін продовжив дію режиму надзвичайної ситуації в Україні до 31 грудня 2020 року.

Глава РПЦ патріарх Кирил і дві його троюрідних сестри володіють нерухомістю в Москві, Підмосков'ї і Петербурзі загальною вартістю майже 3 мільйона 270 тисяч доларів.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News