Головні новини середи і ночі: "карантин вихідного дня", падіння рейтингів "слуг"

Четвер, 12 листопада 2020, 07:00
Головні новини середи і ночі: карантин вихідного дня, падіння рейтингів слуг

Уряд скасував адаптивний карантин і ввів "локдаун вихідного дня", "Слуга народу" опустилася на третє місце в рейтингу партій, — актуальні новини 11 листопада.

Про "карантин вихідного дня"

Кабінет міністрів скасував адаптивний карантин і запровадив в Україні загальний карантин з "локдауном вихідного дня". Обмеження попередньо триватимуть до 30 листопада.

Карантин "вихідного дня" запровадять до 31 грудня, повідомляють джерела "Української правди" у Міністерстві охорони здоров'я.

Про падіння рейтингів "слуг"

Якби вибори до Верховної Ради відбувалися найближчим часом, то до парламенту могли б пройти 6 партій, при цьому "Слуга народу" була лиш третьою у рейтингу політсил.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

МОЗ вважає повний локдаун найкращим виходом із ситуації з коронавірусом, але оскільки цього не витримає економіка, пропонується варіант "карантину вихідного дня".

Кабінет міністрів погодив призначення нових глав Одеської, Миколаївської та Сумської областей.

МЗС України у середу опублікувало заяву, у якій визнало війну у Нагірному Карабаху завершеною. 

У центрі Єревана проходить мітинг проти підписання тристоронньої заяви щодо Нагірного Карабаху, почалися сутички поліції та маніфестантів, лідера опозиційної партії "Процвітаюча Вірменія" Гагика Царукяна затримали.

Кабінет Міністрів затвердив план розвитку технології 5G в Україні. Перші ліцензії можуть з’явитися вже за рік.

Британський міністр охорони здоров'я Метт Генкок назвав транспортування вакцини від компаній Pfizer/BioNTech "гігантською логістичною операцією". Її потрібно доставляти при температурі -70°. 

Текст скандального рішення Конституційного суду про е-декларування був в Офісі президента вже 27 жовтня, тобто в день ухвалення рішення. "Поділились" ним із президентом окремі судді. 

Прессекретарка президента Юлія Мендель отримала позитивний результат тесту на коронавірус приблизно за тиждень до того, як захворів Володимир Зеленський та глава його Офісу Андрій Єрмак.  

За минулу добу від ускладнень коронавірусу загинули 10 180 хворих.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування