Новини 31 серпня: Україна на Паралімпіаді, справа Трухіна

Вівторок, 31 серпня 2021, 20:57

Легендарна українська паралімпійська чемпіонка завершила кар’єру, поліція нарешті прокоментувала ДТП Трухіна: передали справу ДБР — актуальні новини 31 серпня.

Про Паралімпіаду

"Я йду з ганьбою" — легендарна українська паралімпійська чемпіонка з паверліфтингу Лідія Соловйова оголосила про завершення кар'єри після того, як не змогла здобути медаль на Паралімпіаді у Токіо.

Українські паралімпійці Андрій Трусов та Євген Богодайко здобули "золото" та "бронзу" у запливі на 50 метрів. Ще одне "золото" взяв Максим Крипак на дистанції 100 метрів батерфляєм, встановивши світовий рекорд.

Збірна України здобула золоту та срібні нагороди після протесту за підсумками змагань у штовханні ядра.

Про Трухіна

У поліції кажуть, що справу щодо ДТП за участі нардепа від "Слуги народу" Олександра Трухіна буде розслідувати Державне бюро розслідувань, оскільки там фігурує народний обранець.

Очільник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що наразі із Олександром Трухіним зв’язку немає і він у відпустці, проте глава партії пробував вийти на контакт із нардепом.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Перед завершенням виведення американських військ з Афганістану частина військової техніки США була вивезена з країни, а інша частина була виведена з ладу, заявив голова Центрального командування збройних сил США Кеннет Маккензі.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що з кожною новою владою Україна все більше заходить у глухий кут у вирішенні внутрішніх і зовнішніх проблем.

Італійський уряд змінив правила в’їзду з країн категорії D, до яких належить Україна, дозволивши в'їзд для вакцинованим мандрівникам без карантину.

З 2 вересня температура повітря в Україні стрімко опуститься до осінніх +15+24 градусів тепла, на всій території країни прогнозують дощі.

За добу 30 серпня в Україні зафіксували 1 356 нових випадків COVID-19, госпіталізували 470 осіб, помер 51 хворий, одужали 1 257 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 150 482 людини.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News