Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 6 серпня: режим paperless, білоруські чиновники у Токіо

П'ятниця, 6 серпня 2021, 21:17
Новини 6 серпня: режим paperless, білоруські чиновники у Токіо
Фото: ОП

Зеленський запровадив режим paperless – запрацює через 3 місяці, білоруських чиновників, що намагалися ліквідувати Тимановську з Ігор, відправили додому — актуальні новини 6 серпня.

Про paperless

Президент України Володимир Зеленський підписав закон №5495, який передбачає цифровізацію всіх публічних послуг. Закон набирає чинності через три місяці з дня опублікування.

Тепер електронні послуги зможуть надаватись автоматично, без втручання чиновника. Зазначається, що можна буде отримати кілька послуг за однією заявою.

Про білоруських чиновників

Два білоруські олімпійські чиновники — Артур Шимак і Юрій Мойсевич — які намагалися змусити атлетку Христину Тимановську повернутися додому з Олімпійських ігор в Токіо, були позбавлені акредитації на Ігри.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Жителів двох грецьких містечок на північ від Афін евакуювали на узбережжя о 5 годині ранку в п'ятницю, оскільки лісові пожежі вийшли з-під контролю.

Український каратист Станіслав Горуна став бронзовим призером Олімпійських Ігор у Токіо.

Ветерану Володимиру Прохничу, який захопив приміщення Кабміну та погрожував підірвати гранату, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Литовське видання 15min.lt опублікувало відео, на якому група мігрантів застрягла на нейтральній смузі на кордоні Білорусі та Литви.

За добу 5 серпня в Україні зафіксували 1 081 новий випадок COVID-19, госпіталізували 516 осіб, померли 15 хворих, одужали 478 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 рекордну кількість людей — 167 383.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...