24 вересня 2018

Архів

Публікації

ONUKA: Нам потрібно подумати, як саме ми будемо виживати у цьому смітті

24 вересня вийшов новий кліп ONUKA. Співачка та організація "Україна без сміття" намагаються привернути увагу суспільства до проблем сортування сміття в Україні.

Ілюзія перемоги. Які секретні прийоми використовує Юлія Тимошенко

"Українська правда" продовжує цикл матеріалів про підготовку до виборів ключових претендентів на президентське крісло. Цього разу черга за Юлією Тимошенко.

"Піч-холодильник" в сумці. Як український стартап планує звільнити офіси від мікрохвильовок

Український стартап Neoven створив портативну індукційну піч, яка поміщається в сумці. Що це за продукт і як він може змінити життя офісу. (рос.)

Любов і ненависть у Пхеньяні: чому угода двох Корей стала викликом для США

Президента Південної Кореї Мун Чже Іна зустріли у Пхеньяні небаченою церемонією: червона доріжка, почесна варта біля літака, проїзд у відкритому автомобілі центром міста.... Усе це різко контрастує з принизливим прийомом держсекретаря США.

Замах на активіста Олега Михайлика. Що сталося в Одесі і кому це вигідно?

"Ситуація, що склалась в Одесі, може призвести до вкрай негативних наслідків для громадської та національної безпеки і потребує негайного втручання органів центральної влади".
Колонки

Екологічна свідомість в Україні та в ЄС: топ-5 подібностей та відмінностей

Вибори головного мозку

Разом до Європи: навіщо Україні експортний бренд

Як поезія зшиває собою культурні меридіани

Бюджет-2019, або Чого насправді хоче уряд

Новини
23:33
Волкер: США мають дані про російських військових на Донбасі
Спецпредставник США щодо України Курт Волкер заявив, що Сполучені Штати мають інформацію про російську армію на території Донбасу.
23:15
Гриценко: Якщо б фронтовик відбив медику-хабарнику мізки, я б його помилував
Кандидат у президенти України Анатолій Гриценко прокоментував новину про вимагання хабаря головою однієї із міських лікарсько-кваліфікаційних комісій у військового ООС для отримання групи інвалідності на Сумщині.
22:59
фотоНа Сумщині у військового ООС вимагали хабаря для отримання групи інвалідності
Співробітники СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарі голову однієї із міських лікарсько-кваліфікаційних комісій Сумської області.
22:37
Дещиця прокоментував критику в уряді Польщі щодо нього
Посол Андрій Дещиця прокоментував повідомлення про критику у польському уряді його заяв стосовно необхідності відновити знищені українські пам'ятники на території Польщі.
22:21
Overtime: головні економічні події дня
Про фермерську Україну, американські локомотиви та громадський транспорт.
22:02
У ГПУ відповіли на флешмоб ЗМІ щодо прослуховування телефонів журналістів
У Генеральній прокуратурі не вбачають підстав для надання будь-яких відомостей у відповідь на інформаційні запити стосовно рішення Європейського суду з прав людини за скаргою журналістки "Радіо Свобода" Наталки Седлецької, яким слідству ГПУ на місяць заборонено використовувати будь-які дані від оператора з її телефону.
21:47
Нацкомісія з тарифів просить усунути законодавчі колізії
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, пропонує змінити норми щодо обов`язковості публікації рішень регулятора у газеті "Урядовий кур'єр".
21:15
Головні новини дня – за 60 секунд
В Одесі було скоєно напад на активіста Олега Михайлика, нові подробиці підготовки до виборів Юлії Тимошенко, держборг скорочується, Сенцов став почесним громадянином Парижу – новини, які обговорювали 24 вересня.
20:56
У БПП назвали "брудною технологією" питання нардепів про бізнес Порошенка в РФ
Голова фракції Блоку Петра Порошенка Артур Герасимов назвав викладені у листі народних депутатів питання до президента України про можливе зловживання ним владою та наявність у нього бізнесу в Росії фейками і "брудною технологією частини його підписантів".
20:36
Затриманий в Норвегії шпигун виявився працівником апарату парламенту РФ
До МЗС Росії викликали посла Норвегії в РФ Руне Ресаланда, де йому оголосили рішучий протест у зв'язку із затриманням в аеропорту Осло і арештом російського громадянина Міхаіла Бочкарьова за звинуваченням у розвідувальній діяльності.
20:10
В уряді Польщі заявили про готовність захищати свої інтереси в Суді ЄС
Польща готова захищати свої конституційні та правові засади у Суді Євросоюзу.
19:41
Справа ДП "АМПУ": 7 підозрюваним вручили обвинувальний акт
Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури вручили обвинувальний акт семи підозрюваним у заволодінні 247 млн гривень ДП "Адміністрація морських портів України".
19:16
Українця Лимешка етапували з окупованого Криму до Росії
Українця Геннадія Лимешка, заарештованого за підозрою в підготовці диверсій, етапували з окупованого Криму до Ставропольського краю у Росію.
19:02
Укрексімбанк позичив у НБУ майже 3 мільярди гривень
Укрексімбанк отримав 2,9 мільярда гривень рефінансування від Національного банку.
18:43
У МЗС розповіли деталі про українських моряків у Нігерії, на яких напали пірати
У Нігерії після піратського нападу на торговельне судно двоє українських моряків перебувають на ньому на стоянці в районі м. Порт Харкорт, а щодо захопленого третього українця МЗС намагається отримати інформацію від нігерійських правоохоронних органів.
18:17
ООС: Окупанти стріляли із забороненої зброї, втрат немає
Бойовики 24 вересня відкривали вогонь по силах ООС 8 разів, застосувавши озброєння, заборонене Мінськими угодами.
18:15
Сенцов став почесним громадянином Парижа
Міська рада Парижа проголосувала за присвоєння українському режисерові Олегу Сенцову звання почесного громадянина французької столиці.
18:09
Порошенко обговорив з Луценком та Аваковим замах на активіста в Одесі
Президент Петро Порошенко поспілкувався з головним лікарем Міської клінічної лікарні №1 Одеси Євгеном Григор’євим, а також із Генпрокурором та очільником Міністерства внутрішні справ щодо громадського активіста Олега Михайлика.
17:54
В окупованому Криму зіткнулися автобус і ВАЗ, загинуло 5 осіб
У Первомайському районі окупованого Криму в понеділок, 24 вересня, п'ятеро людей загинули в результаті зіткнення рейсового автобуса Setra і автомобіля ВАЗ-2110.
17:54
фотоАктивісти другий день пікетують поліцію Одеси
Учасники акції під Головним управлінням поліції Одеської області виступають проти нападів на активістів і вимагають звільнення начальника одеської поліції Дмитра Головіна і прокурора області Олега Жученка.
17:41
Гривня влаштувала "гойдалки" на міжбанку
24 вересня котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановилися на рівні 28,06-28,09 гривні за долар.
17:17
Арешт шпигуна РФ у Норвегії створив можливість обміну в'язнями
Арештований у грудні минулого року у Москві норвезький екс-прикордонник Фрод Берг може сподіватися на обмін після того, як у Норвегії за підозрою в шпигунстві затримали громадянина РФ.
17:15
Порошенко поїхав у США на сесію Генасамблеї ООН
Президент Петро Порошенко 24-27 вересня відвідає Нью-Йорк (США), де візьме участь в 73-й сесії Генеральної асамблеї ООН.
16:45
фотоСудді Шевченківського суду Києва заявили про погрози
Суддям Шевченківського районного суду Києва на особисті мобільні телефони надсилали повідомлення з погрозами.
16:30
"Ощадбанк" програв апеляцію щодо арешту майна "Укртелекому"
Київський апеляційний господарський суд відмовився задовольнити апеляційну скаргу "Ощадбанку" про накладання арешту на кошти "Укртелекома" на все рухоме та нерухоме майно компанії в межах розміру позовних вимог.
16:27
списокПонад 170 нардепів отримали за місяць 3,5 млн компенсації за житло
У серпні 2018 року 172 нардепи, з яких 21 мають житло в Києві або околицях, отримали компенсацію на загальну суму 3,53 млн грн.
16:20
Луценко: В Одесу відправили посилену групу силовиків
До Одеси з Києва вилетіла "посилена група правоохоронців", щоб допомогти у розслідуванні нападу на одеського активіста Олега Михайлика.
16:17
ФотоШвейцарія не пустила на сесію ООН "заступника міністра" з Криму
Влада Швейцарії відмовила у видачі в'їзної візи так званому "заступнику міністра освіти, науки і молоді" окупаційної влади Криму Айдеру Аблятіпову. Фото
16:11
У Береговому пікетували угорське консульство
Біля угорського консульства у Берегові пройшов пікет, учасники якого попросили український уряд звернути увагу на антиукраїнську політику сусідньої країни.
16:05
"Суд" над Балухом в Криму відклали на невизначений термін
Засідання підконтрольного окупантам "Верховного суду Криму", який мав розглянути апеляцію на незаконний вирок політв'язню Володимиру Балуху, відклали на невизначений термін.
16:00
У Полтаві виправдали екс-заступника мера, обвинуваченого у підкупі судді
Київський райсуд міста Полтави виправдав екс-заступника міського голови Дмитра Трихну, обвинуваченого у підкупі судді Лариси Гольник.
15:53
Мінстець замовить піар-кампанію в Аргентині на 3 мільйони
Міністерство інформаційної політики оголосило тендер на організацію та проведення інформаційних, комунікаційних кампаній, проектів, публічних заходів в Буенос-Айресі.
15:44
НАБУ розслідує купівлю локомотивів General Electric
Детективи НАБУ отримали доступ до документів "Укрексімбанку" щодо постачання локомотивів General Electric і передачі їх у фінансовий лізинг компанії "Укрзалізниця".
15:38
Порошенко відповів на пропозицію Путіна щодо миротворців
Президент Петро Порошенко назвав "замилюванням очей" пропозицію російського лідера Володимира Путіна щодо розташування миротворців на Донбасі.
15:34
Сестра Сенцова: Ніхто не розуміє, чого хоче Путін, і це велика проблема
Сестра українського режисера, політв'язні Кремля Олега Сенцова Наталія Каплан каже, що міжнародні політики не знають, як вплинути на президента Росії Володимира Путіна, щоб звільнити політв'язнів.
15:33
ЄС вимагає від Британії 2,7 млрд євро несплачених митних зборів
Європейська комісія направила Великій Британії юридичне повідомлення про те, що країна не сплатила 2,7 мільярда євро митних платежів до бюджету Європейського Союзу.
15:11
Держлікслужба отримала тимчасового керівника
Тимчасово обов’язки голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками виконуватиме Роман Ісаєнко.
15:05
Приватбанк виплатив Суркісам 1 мільярд – ЗМІ
Державний "Приватбанк" врегулював суперечку з сім’єю Суркісів щодо відшкодування капіталізованих внесків.
15:02
Після вбивства Захарченка до Донецька приїжджали люди Ахметова – ЗМІ
Після ліквідації ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченко до окупованого Донецька приїжджали представники Ріната Ахметова.
14:56
Єврокомісія подає на Польщу до суду через резонансну судову реформу
Європейська комісія у понеділок, 24 вересня, оголосила, що подає на Польщу до Європейського суду у зв’язку з порушеннями принципу незалежності судових органів, викликаними ухваленням закону про Верховний суд.
14:50
Держборг в доларах скорочується третій місяць поспіль — Мінфін
Сукупний державний і гарантований державою борг України в серпні 2018 року скоротився на 1,14%, або на 0,86 мільярда доларів - до 74,85 мільярда доларів.
14:34
У ФСБ кажуть, що видворили співробітника СБУ, який шпигував у Росії
У Краснодарському краї затриманий і видворений за межі Росії співробітник Служби безпеки України, який нібито намагався збирати відомості про розташовані в регіоні військові об'єкти.
14:33
Усна відмова в призначенні субсидій незаконна – міністр
Усна відмова працівника управління соцзахисту населення в призначенні субсидій не є законною.
14:30
відеоСБУ опублікувала переговори ватажків "ДНР", які борються за владу після Захарченка
Служба безпеки опублікувала переговори бойовиків окупованої території Донецької області, які борються за владу в "ДНР" після смерті екс-ватажка Олександра Захарченка.
14:15
Польща будує нову прикордонну заставу на кордоні з Росією
Польща будує у населеному пункті Дубенники на кордоні з Калінінградською областю Росії нову прикордонну заставу.
14:03
ФотоВ Україні спіймали контрабандиста, що постачав до РФ частини ракетних систем
Правоохоронці перекрили канал постачання з України до Росії деталей для виготовлення зброї. Фото
14:03
Апеляція у справі Кернеса залишиться в Полтаві: захист програв суд
Верховний суд відмовив у задоволенні клопотання про перенесення розгляду апеляції на рішення Київського райсуду Полтавської області у справі щодо міського голови Харкова Геннадія Кернеса і його охоронців з Апеляційного суду Полтавської області в інший суд.
14:01
Лукашенко хоче закрити кордон "для бандитів з України"
Президент Білорусі Олександр Лукашенко хоче збільшити кількість прикордонників на кордоні з Україною, щоб зупинити перевезення зброї.
13:59
Майже половина 15-19-річних українців п’ють алкоголь – ВООЗ
Станом на 2016 рік 45% українців віком 15-19 років вживають алкоголь. При цьому серед хлопців таких 53%, а серед дівчат – майже 37%. В усьому світі алкоголь вживають 27% людей віком 15-19 років.
13:56
Активісти програли суд: "рекламу Луценка" визнали соціальною
Активісти програли суд щодо законності демонстрації рекламних роликів про діяльність генерального прокурора Юрія Луценка.
13:45
"Чорний список" Мінкульту поповнився чотирма російськими письменниками та політологами
Міністерство культури України, на підставі звернення Служби безпеки, внесло до списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці країни, ще чотирьох громадян Росії.
13:36
В УЗ розповіли про рейкові автобуси, які курсуватимуть між вокзалом та "Борисполем"
"Укрзалізниця" підготувала 5 рейкових автобусів, які їздитимуть за маршрутом Київ-Пасажирський - аеропорт "Бориспіль".
13:30
Нардепи хочуть почути від Порошенка, чи має він бізнес у Росії
Кілька десятків народних депутатів вимагають від президента Петра Порошенка публічної відповіді щодо низки питань зокрема можливого зловживання владою та наявності в глави держави бізнесу в Росії.
13:26
"Нацкорпус" відмежувався від нападу на анархістів у Львові
"За "Національні дружини" і за "Національний корпус" я можу поручитися, що наші хлопці такими речами не займаються", – сказав Бондар.
13:24
Екс-мер Верони: Порошенко заслужив почесний статус, його скасування – політичне
Колишній мер Верони Флавіо Тозі вважає, що рішення міської ради позбавити Петра Порошенка звання почесного громадянина міста є суто політичним.
13:19
МапаСтрімке похолодання в Україні: очікуються перші заморозки зі снігом
В Україні найближчої доби погоду визначатиме холодна й волога повітряна маса з північного заходу. Мапа
13:14
В Україні запускають виробництво сучасних "швидких" на базі Hyundai
В Україні стартувало виробництво сучасних автомобілів швидкої допомоги, які вироблятимуться на виробничих потужностях компанії Briorson Motors на базі моделі Hyundai H350.
13:14
Поліція завершила розслідувати побиття нардепа Найєма
Поліція завершила досудове розслідування справи щодо побиття нардепа Мустафи Найєма 19 вересня.
13:08
документПоліція не склала протокол на одного з нападників на Шабуніна – ЦПК
Національна поліція не складала адмінпротокол на чоловіка, який ймовірно причетний до облиття зеленкою активіста Віталій Шабуніна. Документ.
12:59
"Той самий корупційний Роттердам+": голова "Енергоатому" розкритикував новий склад НКРЕ
Президент НАЕК "Енергоатом" Юрій Недашковський розкритикував новий склад Національної комісії з регулювання енергетики та комунальних послуг та назвав формулу "Роттердам+" корупційною.
12:34
У Києві група іноземців обкрадала квартири та намагалася втекти від поліції
Столична поліція затримала групу квартирних крадіїв-іноземців, які намагалися втекти від українських правоохоронців та пошкодила два припаркованих авто.
12:31
Вибори: Тимошенко щоденно проводить наради у "зеленій кімнаті"
Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко системно підійшла до підготовки виборчої кампанії – вона щоденно проводить ситуативні наради в партійному офісі на Турівській.
12:27
Додона тимчасово відсторонили з посади президента Молдови
Конституційний суд Молдови тимчасово відсторонив президента країни Ігоря Додона з посади.
12:24
відеоУкраїнський чемпіон світу зі стрільби допоміг поліції спіймати порушника
Український чемпіон світу зі стрільби Павло Коростильов допоміг спіймати водія, який спробував втекти від поліції. Відео.
12:23
фотоПотужний циклон у Німеччині: є жертви і руйнування
У південних та центральних регіонах Німеччини в неділю пронісся потужний штормовий циклон, який призвів до значних збитків і людських жертв.
12:22
Людей Захарченка, що втекли до Росії, не пустили на прийом до Путіна – ЗМІ
Колишні "перший віце-прем'єр" Дмитро Трапєзніков, "міністр доходів" Олександр Тимофєєв і "радник" Захарченка Олександр Казаков хотіли потрапити на прийом до президента РФ Володимира Путіна, але не змогли.
12:05
Обсяги виробництва равликів впали в 6 разів
Виробництво виноградних равликів в Україні за останні два роки уповільнило зростання.
12:03
Посольство США: Напади на активістів в Україні треба припинити
Посольство США в Україні висловило занепокоєння через напад на одеського активіста Олега Михайлика.
11:54
Депутати хочуть переписати Конституцію, щоб зробити Україну "фермерською"
20 вересня народні депутати 267 голосами проголосували "За" включення до порядку денного Верховної Ради законопроекту № 6236/П і направлення його для отримання висновку Конституційного Суду.
11:37
СБУ запрошує Жириновського на допит
Слідчий викликав лідера ЛДПР на допит на 27 вересня.
11:33
"Газпром" обвалився у списку найбільших енергокомпаній світу
Російський "Газпром" обвалився з першої відразу на сімнадцяту позицію в списку найбільших енергокомпаній світу.
11:24
Омелян розповів про будівництво першого справжнього автобану в Україні
Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що минулого тижня відвідав Німеччину, де провів переговори щодо можливості фінансування будівництва автодороги, за всіма стандартами Євросоюзу, на ділянці Маріуполь-Запоріжжя.
11:20
Глобальне потепління: в Європі зросла середня температура
Протягом останніх десятиліть температура у більшості європейських міст зросла більш ніж на один градус.
11:04
фото, відеоУ Львові сильний вітер позривав зупинки транспорту, повалив дерева
Сильний вітер у Львові позривав конструкції зупинок транспорту, лінії електропередачі та повалив дерева.
10:31
Офіційна гривня стабільна до долара та євро
Національний банк залишив офіційний курс гривні до долара незмінним, встановивши його на 24 вересня на рівні 28,06 гривні.
10:19
відео Нові судді КС склали присягу
Призначені за квотою Верховної Ради двоє суддів Конституційного суду – Ірина Завгородня та Олег Первомайський – склали присягу.
10:11
Росія буде бити з неба по крилатих ракетах у Чорному морі: навчання
Понад 50 літаків, включаючи надзвуковий бомбардувальник Ту-22М3, і близько 10 кораблів Чорноморського флоту РФ візьмуть участь у навчаннях на півдні Росії і в анексованому Криму.
09:44
Пов’язана з РФ компанія скуповувала стратегічно важливу землю у Фінляндії - ЗМІ
За компанією Airiston Helmi, щодо якої, за даними ЗМІ, у Фінляндії ведеться масштабне розслідування, стоїть російський бізнесмен, ймовірно пов’язаний з ФСБ – підозрюють, його фірма готувала ділянку у Фінляндії для ремонту російських підводних човнів.
09:35
фотоПолтавська волонтерка заявила про напад на неї
Волонтер із Полтави Ксенія "Фея" Бикова заявляє, що на неї напали просто вдома.
09:32
За крісло президента Грузії поборються 25 кандидатів
19 з 25 кандидатів представлені політичними партіями, шість – ініціативними групами. Для отримання дозволу на участь у виборах 28 жовтня кожен кандидат в президенти має подати підписи не менше 25 тисяч 923 виборців.
09:01
мапаДощі й сильний вітер майже по всій Україні – і далі холодає
Вдень 24 вересня в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у західних областях 25-28 м/с; в країні, крім південного сходу, місцями сильні дощі.
08:46
У Чопі прикордонники цьогоріч виявили 39 осіб із подвійним громадянством
Зафіксували вже 39 випадків пред’явлення громадянами України паспортів інших держав. У минулому році було 49 випадків. У 90% випадках – це паспорти Угорщини, все інше – Словаччини, Румунії та навіть Ізраїлю.
08:37
Посол: Позбавлення Порошенка звання у Вероні – спектакль маріонеток Путіна
Посол України в Італії Євген Перелигін вважає, що позбавлення президента Петра Порошенка звання почесного громадянина Верони було зрежисоване Кремлем.
08:29
Будапешт пригрозив вислати консула України у відповідь на кроки Києва
"Якщо українська сторона вишле консула Угорщини, це не залишиться без пропорційної відповіді з боку угорської сторони, але є надія, що цього можна уникнути", - зазначив Сійярто журналістам.
08:13
Навального знову затримали в Москві
"Ось Навальний зараз сидів 30 діб – і ці 30 діб були для Путіна найважчими і провальними за 20 років. Зараз Путін хоче Навального ще на 20 діб закрити?", – написав Волков.
07:26
ООС: Бойовики били з мінометів, БМП і гранатометів, 3 поранених
Минулої доби бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях ОС, 13 разів застосувавши важке озброєння: 3 українських військових отримали поранення. Від початку поточної доби окупанти тричі порушили режим тиші, втрат серед бійців ЗСУ немає.
06:54
Помпео: Росія працює проти інтересів США в Україні та Сирії
Держсекретар США Майк Помпео заявив, що РФ продовжує робити кроки, які прямо суперечать зовнішньополітичним інтересам Сполучених Штатів - підтримують війська режиму Башара Асада в Сирії, анексували український Крим та продовжують дестабілізуючі дії в усьому світі.
06:17
Українка Песоцька виграла "срібло" на ЧЄ з настільного тенісу
Українська спортсменка Маргарита Песоцька завоювала срібну нагороду в одиночному розряді на чемпіонаті Європи з настільного тенісу, який проходив в іспанському Аліканте.
05:10
Єльченко підтримує перенесення переговорів по Донбасу з Мінська
Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко заявив про те, що треба переносити переговори по Донбасу із Мінська в якусь іншу столицю, бо делегація Білорусі при ООН "хронічно" голосує проти будь-яких ідей та пропозицій України, навіть які не стосується конфлікту з РФ.
04:16
Гейлі: Відставка Асада з посади президента Сирії - питання часу
Постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі заявила, що Вашингтон не працює над тим, щоб усунути Башара Асада з посади президента Сирії. Вона впевнена, що народ Сирії не довірить Асаду керування країною, тому його відставка - лише питання часу.
03:22
У Нігерії пірати викрали 12 членів екіпажу швейцарського судна, серед них - українець
Біля узбережжя Нігерії пірати викрали 12 членів екіпажу швейцарського торговельного судна MV Glarus, включаючи моряків з України, Філіппін, Словенії, Румунії, Хорватії та Боснії.
02:36
Луценко заявив про відсутність результатів у роботі НАБУ
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про відсутність результатів в роботі Національного антикорупційного бюро (НАБУ), а конфлікт між Бюро та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою назвав "безглуздим".
01:45
Львівські анархісти заявили про напад ультраправих
В анархістській організації "Чорний стяг" 23 вересня заявили, що учасники ультраправих рухів напали на учасників організації та завдали важких травм.
01:06
Сійярто: Угорщина заступиться за кожного члена угорської меншини на Закарпатті
Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив, що після того, як до бази сайту "Миротворець" потрапили особисті дані 4 місцевих депутатів і заступника мера міста Чоп - власників угорських паспортів - Угорщина "заступиться за права кожного члена угорської громади на Закарпатті".
00:25
Бойовики здійснили провокативні обстріли Горлівки та Авдіївки - СЦКК
Збройні формування РФ у неділю, 23 вересня, здійснили провокативні обстріли Горлівки та Авдіївки - у Горлівці пошкоджені 12 житлових будинків, без подачі води залишаються Авдіївка, Красногорівка, Мар'їнка, Курахове, Павлопіль, Селидове та Волноваха.