28 квітня 2006

Архів

Публікації

Сергей Левочкин: "Ахметов устал от того, что его интересы представляются непрофессионально"

Мне кажется, Ахметов хочет заполнить эти ниши более профессиональными людьми. Леонид Данилович – крестный моей дочери Елены. Могу свидетельствовать, что Леонид Данилович, впрочем, как и я, во время подсчетов результатов голосования находились дома и отдыхали.

Ірпеніада: Колишній голова штабу Ющенка проти "біло-синього" НСНУ. Частина 2

Люди, які звикли, що гроші в житті все вирішують, не можуть повірити у свій програш після витратної компанії. Вони не розуміють принциповості Мирослави, яка відмовляється від багатосоттисячних пропозицій. "Це Ірпінь! Це не Київ! І не треба робити тут Блядо-Бомжатник!"

Сергей Левочкин: "Я знаю, что переговоры о коалиции "Нашей Украины" и Партии регионов успешно продвигаются"

Фирташ – мой старинный друг, успешный бизнесмен. Президент и "Наша Украина" могут пойти на союз с Януковичем при том, что они получат посты спикера и силовиков. Прошедший год был для него очень нелегким, и сам Виктор Федорович очень изменился.

Митний проФФесіоналізм

І професіоналізму таки справді немає меж – всі схеми контрабанди кучмівських часів отримали нове потужне дихання. Мабуть саме на це і розраховували високі покровителі керівництва. Подейкують, що безпосереднім протеже у призначенні Єгорова на посаду Голови митного відомства став нинішній секретар РНБО Кінах.

Дмитро Фірташ дав перше інтерв'ю

Перед початком свого першого інтерв'ю пан Фірташ виглядав схвильованим. Він сказав: "Я почуваюсь так, ніби втрачаю цноту". Але, як стверджують журналісти, не було жодного хвилювання в розмові про його бізнесові інтереси, а також коли він заперечував будь-які зв'язки з паном Могилевичем. Репортер зустрівся з паном Фірташем у невеликому офісі в одній з найфешенебільніших дільниць західного Лондона - Найтсбріджі.
Новини
20:31
Бродський запропонував Волкову передати привіт не Тимошенко, а небіжчикам
БЮТ повинен перейти в опозицію, а відповідальність за стан справ у країні можуть узяти на себе "Наша Україна" з Партією регіонів.
18:58
доповнено"Неугодні" Єханурову шукають заміну або кажуть, що нічого не бачать
Губернатор Полтавської області Степан Бульба пропонує на своє місце однопартійця-соціаліста, першого заступника голови облдержадміністрації Віктора Іноземцева.
18:36
Єхануров допоміг мандрівникам
Кабінет Міністрів спростив процедуру оформлення паспортів для виїзду громадян України за кордон.
18:06
Тимошенко вчепилася в прем'єра "мертвою хваткою"
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що не відмовиться від посади прем'єр-міністра.
17:58
Тимошенко лякають кастровані кабани
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що на депутатів від БЮТ у Київраді чиниться тиск з тим, щоб вони приєднувалися до коаліції і підтримували міського голову Леоніда Черновецького.
17:54
У США ФБР обшукало маєток колишнього помічника Лазаренка
У четвер агенти ФБР і Внутрішньої Податкової Служби США зробили рейд на п’ятиспальний маєток у Тибьюроні, пов'язаний з колишнім помічником Павла Лазаренка Петром Кириченком, обвинувачуваним в участі у міжнародній структурі з відмивання грошей.
17:24
Радник Ющенка поскаржилася, що він перестав посміхатися
Радник президента Віра Ульянченко спростовує інформацію, яка з’явилася у ЗМІ, про її можливе призначення на посаду глави секретаріату президента замість Олега Рибачука.
17:22
Тарасюку сказали, що двері відчинені, але запросити відмовилися
Міністри закордонних справ НАТО на зустрічі в столиці Болгарії відмовилися назвати дату можливого вступу України в цей альянс.
17:10
Ющенку радять коаліцію з Януковичем, а Ахметова попросять не висуватися
Радник президента Віра Ульянченко виступає за створення широкої коаліції в парламенті між "Нашою Україною", Партією регіонів, Блоком Юлії Тимошенко і Соцпартією.
16:56
Ющенко довів підлеглих до тремтіння, тому що немає межі досконалості
Заступник голови секретаріату президента Анатолій Матвієнко спростовує інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що Віктор Ющенко незадоволений роботою свого секретаріату і різко критикує його діяльність.
16:34
У Ющенка придумали новий колір коаліції
Заступник голови секретаріату президента Анатолій Матвієнко переконаний, що парламентська коаліція буде жовто-блакитною.
16:25
Ющенко звільнить губернаторів через чотири дні?
Протягом найближчих кількох днів президент Віктор Ющенко ухвалить рішення щодо звільнення губернаторів, які, на думку урядовців, не впоралися зі своїми обов’язками.
15:49
Волков передав Тимошенко привіт
Радник київського мера Олександр Волков обіцяє допомагати новообраному секретареві Київради 26-літньому Олесю Довгому.
15:34
Підлеглий Ющенка хоче зробити його ефективним
Заступник глави секретаріату президента Анатолій Матвієнко визначиться зі своєю майбутньою посадою після розмови з президентом України.
15:31
БЮТ і "Наша Україна" сваряться, у кого більші апетити і ложки
Команда мера Києва Леоніда Черновецького є непідготовленою і нефаховою, досі не знає ані регламенту, ані чинного законодавства щодо управління Києвом.
15:28
Україна відмовиться від РосУкрЕнерго?
Заступник голови секретаріату президента Анатолій Матвієнко припускає, що Україна може змінити постачальника газу з 2007 року замість компанії "Росукрэнерго", українські акціонери якої стали відомі через пресу.
15:02
Тимошенко і Януковича під керівництвом Литвина присоромили від імені Ющенка

Президент Віктор Ющенко сподівається, що Верховна Рада нового скликання приведе до присяги суддів Конституційного суду в перші ж дні своєї роботи.

14:48
Звільнення губернаторів до Ющенка поки не дійшли
Заступник голови секретаріату президента Анатолій Матвієнко заявляє, що в секретаріаті немає представлень Кабміну щодо звільнень голів Рівненської і Київської обласних держадміністрацій.
14:33
Бродський упевнений, що Черновецького може відбілити тільки суд
Представник Блоку Юлії Тимошенко Михайло Бродський заявляє про те, що якщо новообраний мер Києва Леонід Черновецький не подасть на нього в суд, то це буде свідчити
14:22
Люди Черновецького і Тимошенко "знесли головами" телекамери
На засіданні Київської міської ради побились декілька депутатів фракцій БЮТ і блоку Черновецького.
14:09
Ющенко візьметься за мовних "отщепенцев"
Секретаріат президента готує звернення в прокуратуру стосовно рішень Луганської облради і міськради Севастополя про присвоєння російській мові статусу регіональної.
14:07
У Ніколаєнка ні кола, ні двора
Сукупний прибуток міністра освіти і науки Станіслава Ніколаєнка в 2005 році склав 185 тисяч 624,13 гривень.
13:33
оновлено 14:45ЗАСТУПНИКОМ ЧЕРНОВЕЦЬКОГО СТАВ ХЛОПЕЦЬ, що подарував сину Ющенка Vertu
Київський міський голова Леонід Черновецький запропонував на свого заступника кандидатуру Олеся Довгого, 1980 року народження.
13:27
Для Яценюка головне, що Фірташ не є міністром
Міністр економіки Арсеній Яценюк вважає головним, що жоден з українських чиновників і українська влада не мають відношення до власності в "РосУкрЕнерго".
13:16
Кушнарьов відповів Кириленку за мову
Член політради Партії регіонів Євгеній Кушнарьов упевнений у законності рішення Харківської, Луганської облрад і Севастополя про статус російської мови.
12:50
Тарасюк не дотягнув до 200 тисяч
Міністр закордонних справ Борис Тарасюк отримав за 2005 рік 171 тисячу 45 гривень 79 копійок сукупного доходу.
12:39
Янукович спізнився з коаліцією, але нашоукраїнці ще подумають
Політрада блоку "Наша Україна" на засіданні в п'ятницю розгляне пропозицію Партії регіонів до партій і блоків, що перемогли на виборах до Верховної Ради, створити коаліцію.
12:32
Черновецький зірвав злість на охоронцях
Фракції БЮТ і ГАК у п'ятницю заблокували проведення пленарного засідання другої сесії Київради, оскільки не погоджуються з рішенням про створення рахункової комісії.
12:29
Україна вийде у "вільний космос" через 10 років

Заступник міністра економіки Валерій Пятницький прогнозує, що переговори про підписання з ЄС угоди про вільну торгівлю можуть початися з початку наступного року, а безпосередньо їхнє проведення займе 2-3 роки.

12:28
Фірташ похвалився підтримкою Ющенка
11:43
Вирок у справі Александрова буде через місяць?
Після травневих свят у Луганськом апеляційному суді почнуться дебати з кримінальної справи про вбивство журналіста Ігоря Александрова.
11:05
виплавленоФІРТАШ НІЧОГО ПРО СЕБЕ НЕ КАЗАВ, БО ХОЧЕ ПЕРЕБРАТИ РОБОТУ ГАЗПРОМА
11:04
Жовтяк став жертвою дезінформаторів
Губернатор Київської області Євген Жовтяк заявляє, що повідомлення про урядове подання на його звільнення з посади губернатора за відставання області є дезінформацією.
11:00
Черновецькому створять круглий стіл короля Артура або щось схоже?
Робоча група, очолювана Іваном Салієм, розробила концепцію нової системи керування Києвом, що передбачає перехід від жорсткої одноосібної системи управління, що з'явилася при попередньому мері Олександрі Омельченко, до колегіальної форми управління.
10:44
Нацбанк оформить борги Януковича, Ющенка і Єханурова у нові папірці?

Борг уряду перед Нацбанком може бути проданий на вторинному ринку.

10:31
"Газпром" хоче шматок монополії в Україні
"Газпром" пропонує заплатити Газпромбанку за частку в компанії RosUkrEnergo 2,3 млн. євро.
10:18
Україна "схудла" втричі через свої ж правила?
Обсяги виведення капіталу з України збільшилися, порівняно із показниками минулого року, втричі.
09:13
Яценюка просять покарати змовника і перепродавця
Продавця зрідженого газу для потреб населення "Укрнафту" обвинувачують у змові з одним з учасників торгів.