28 листопада 2001

Архів

Публікації

"Попелюшка" нашого організму

Щитовидна залоза виконує роль справжнісінької Попелюшки у нашому організмі – вона дуже непомітна на перший погляд, про неї дуже часто можна забути та одразу можна не визначити де вона і є. Але у той же час жоден орган у нашому організмі не виконує настільки важливої функції, як вона.
Новини
19:16
На Кучму чекає імпічмент
18:54
Нерозкрита справа Гонгадзе негативно впливає на імідж України – посол США
18:25
Американські дипломати оголошують конкурс з інтернет-доступу для регіональних ЗМІ
17:44
Сталева рука Вашингтону
Перевиробництво - ось основна біда світової сталеливарної промисловості. Протягом найближчих двох тижнів представники Білого Дому будуть умовляти країн-постачальників сталі - в тому числі й Україну - істотно знизити її виробництво.
16:58
Мороз та Тимошенко - "непрохідні" на українських телеканалах
15:52
Авіація США розбомбила сховище мулли Омара
15:44
На виборах-2002 будуть спостерігачі від Співдружності, запрошені Кучмою
15:01
Плівки Мельниченка продемонстрували світу здатність України виправляти суспільні деформації, вважає Мороз
14:29
Ющенко: "Я лідер блоку, який репрезентується як опозиційний до влади"
"З Іваном Степановичем у нас регулярні стосунки. Раз на два тижні. Потреба в цих консультаціях є. Я хочу, щоб Порошенко йшов на округ, і як керівник штабу демонстрував те, що його сила настільки велика, що він має моральне право очолювати штаб і йти в бій без парашуту".
14:00
Лазаренко не бажає втрачати депутатські повноваження
13:52
Хорошковський і його команда
Відкритий лист Валерія Хорошковського, одного з самопроголошених лідерів "нового покоління" України розкриває стратегічні цілі неназваного об'єднання, відомого в народі як НЛО. По суті, звернення Хорошковського - це і лист соратникам, і заклик до бажаючих поповнити ряди його руху.
13:45
"Демсоюз" занапастить реклама
Найближчим часом не очікується гучних акцій протесту серед населення України, рівень довіри до Кучми падає, а "Демсоюз" не набере 4% голосів через "рекламу" соціальних проблем України.
13:18
Підприємці і промисловці Кінаха ввійдуть в "За єдУ!"
13:10
Міліція Криму намагається не допустити в депутати карних злочинців
12:57
"Подвиг майора" - рік опісля
Я не вірю, що плівки Мельниченка - підступи іноземних розвідок. Давайте взагалі відсунемо справу Гонгадзе і будемо говорити про корупцію, переслідування преси і інші найгрубіші порушення законодавства України. Це що - також витівки іноземної розвідки?
12:38
Брати Клички займаються благодійністю і в Німеччині
Українські боксери брати Клички, які займаються благодійною діяльністю в Україні, розпочали свою добру справу і в Німеччині. Володимир та Віталій Кличко залишили своїи автографи на іграшкових ведмежатах Тедді і Дейзі для благодійного аукціону, який відбудеться в Гамбурзі наприкінці грудня місяця.
11:47
Демократична опозиція дала українському суспільству шанс
28 листопада виповнюється рік відтоді, як записи з плівок майора Мельниченка стали надбанням громадськості. Так, за цей час опозиція не перемогла. Але чи означає це, що опозиція програла? Чи не краще натомість подивитися на те, чого опозиція натомість досягла впродовж останніх місяців? Список вийде достатньо переконливий.
10:17
На чемпіонаті світу з шахів у Москві сталася перша сенсація
У вівторок в Москві стартував чемпіонат світу ФІДЕ серед чоловіків та жінок,в якому беруть участь 192 шахматисти. Турнір проходить за олімпійською системою, і вже в перший день змагань у чоловіків відбулася перша сенсація.
09:47
СДПУ(О) здає позиції в Закарпатті?
09:45
"Новий канал" до виборів не продається
"Хоч ми ні для кого не робили секрету, що "Новий канал" - це, насамперед, бізнес-проект, а якщо це так, то немає нічого дивного в тому, що він може бути проданий. Тим більше, що "Новий канал" сьогодні один з тих, що найбільш динамічно розвивається у Східній Європі", сказав Олександр Ткаченко в інтерв'ю УП.
09:33
У парламенті - ще одна нова фракція
09:17
Головним підсумком "касетного скандалу" є відсутність будь-якого результату – німецький експерт