27 листопада 2001

Архів

Новини
20:44
План по Литвину. Куди прийде глава Адміністрації Президента, пішовши у велику політику
Можна сміливо прогнозувати, що Литвином проводиться титанічна робота зі з'ясування істинних перспектив власного депутатства. Він мовчить для нас із вами, але навряд чи він не говорить зі своїми "сватами". Річ у тім, що, балотуючись у депутати, він, за великим рахунком, небагато втрачає. Зрештою, Литвин після виборів у разі чого може й відмовитися від депутатства.
19:40
Кого чекати весною в Криму: грачів чи куниць?
18:31
"Всеукраїнський лідер" провінційного масштабу
З партії вареників і гопака (при народженні) УПЄ швидко перетворилася на партію номенклатури середньої руки. За словами глави мандатної комісії конференції, у Києві членами "Єдності" себе вважають вже 22 тисячі чоловік. А за станом на 1 січня 2001 р. партія, крім печатки і посвідки про реєстрацію мала 1 обласну організацію (Львівську) і жодного осередку.
17:42
Кінах увійде в "ЗаЄдУ", і, можливо, очолить її
17:20
Кушнарьов не піде на вибори, але "ЗаЄдУ" допомагати буде
16:37
У першій "десятці" Вітренко будуть тільки депутати-партійці, які пройшли голодовку
16:25
Міжнародна комісія Ради Європи у справі Гонгадзе проведе ще одну експертизу "таращанського тіла"
16:05
Із скасуванням прописки є небезпека маневрування під час виборів - Безсмертний
Постійний представник президента України в парламенті Роман Безсмертний висловлюється за необхідність внесення ряду коректив у виборчий закон.
15:47
А раптом народ помилиться?
Українці розкажуть ТУНДРі про те, які політичні рішення і дії насправді потрібні країні. Саме з метою почути "голос народу" блок "За єдину Україну" запустив амбіційний проект "Діалог". За задумом організаторів, 4 мільйони громадян України повинні "обрати майбутнє", підказавши цьому поки не особливо популярному партійному блоку, чого народ України чекає від влади.
15:14
Америка поставила собі діагноз – рецесія
Те, про що вже довго і голосно говорять у світі, та на що чекають з острахом, нарешті вимовили американці. Економіка Північної Америки вперше за 10 років переживає спад. Його закінчення очікується у середині 2002 року.
14:45
За яким списком балотуватиметься Микола Вересень?
Народний депутат Костянтин Ситник, що збирається йти на вибори у блоці Юлії Тимошенко, порадив своєму сину - відомому журналісту Миколі Вересню - обрати той блок, який ближчий до батьківських переконань.
14:10
Хочете інвестувати гроші в українські порти?
Україна має шанс зберегти статус морської держави. Для цього необхідні, принаймні, три складові: порти, які б ефективно працювали, суднобудування і судноремонт. Результати роботи суднобудівної галузі за останні два роки свідчать про позитивні зрушення. Вдалося подолати тенденцію спаду виробництва.
13:10
Бен Ладен прямує у Чечню
12:41
Тігіпко - за допит Пустовойтенка
Сергій Тігіпко позитивно оцінив намір Генеральної прокуратури взяти свідчення у екс-прем'єра України Валерія Пустовойтенка у справі про вбивство Георгія Гонгадзе.
12:12
Тігіпко піде на вибори по списку, а свій округ віддасть колишньому главі СБУ
12:12
Операція в Афганістані вступила у нову фазу, США готуються до великих втрат
12:10
У Бонні почалася конференція під патронатом ООН по Афганістану
12:10
Австралія направила свої загони спецпризначення в Афганістан
11:54
"Віртуальний" фан-клуб Ющенка
"На даному етапі Україна не може похвалитися плеядою видатних політичних фігур, яких відрізняли б якості щирих і безкорисливих борців за сьогодення і майбутнє України. Однак частина народу України все-таки виділяє для себе ім'я політика, за якого не соромно ні тоді, коли він говорить, ні тоді, коли він мовчить, ні в хвилини активної діяльності, ні в моменти пасивного споглядання - це Віктор Андрійович".
11:28
Шевченко про "Мілан" та збірну України
Форвард збірної України Андрій Шевченко, незважаючи на астрономічні суми, які за нього пропонує іспанський "Реал", й надалі пов’язує своє майбутнє з італійським "Міланом", в якому він виступає вже третій сезон, про це українець розповів на прес-конференції перед грою з "Пармою".
10:44
"Батьківщина" пропонує офіцерам брати приклад з Мельниченка
Партія "Батьківщина" звернулася до працівників правоохоронних органів, прокуратури, Служби безпеки, Державної автоінспекції, прикордонної служби, Митниці з пропозицією провести 28 листопада день офіцерської честі.
10:38
Кучма звільняє Драча
Президент Кучма запропонував парламенту України дати згоду на звільнення Івана Драча з посади голови Держкомітету інформаційної політики, телебачення і радіомовлення України.
10:37
У парламенті - нова фракція
Депутатська група "Регіони України" реорганізована в однойменну фракцію партії "Регіони України", повідомив головуючий на засіданні парламенту перший віце-спікер Віктор Медведчук.