31 жовтня 2001

Архів

Новини
22:03
Кучма наказав силовикам бути відкритими і зайнятися розкруткою власних сайтів
21:04
Кучма нарешті добрався до інтернет-видань
Прочитай, дорогий товаришу, і роздрукуй текст на папірці. Так надійніше, тому що невідомо поки, чим обернуться заходи, описані нижче. Кучма всерйоз береться за інтернет – останнє середовище безболісного існування вільного слова в Україні. Робиться це за п'ять місяців до виборів Верховної Ради, якій випала історична місія - дружними оплесками провести Кучму на пенсію.
19:25
Кінах умовив США відстрочити введення санкцій на 15 днів
19:13
Через обмеження імпорту своїх сталевих прутів, Україна може недорахуватися $70-90 млн. на рік
Щорічні валютні надходження України можуть скоротитися на $70-90 млн. у разі введення Росією обмежень на імпорт сталевих прутів українського виробництва після завершення компенсаційного розслідування, що проводиться в цей час. Про це повідомило джерело в уряді України.
17:43
У США від сибірської виразки померла четверта людина
17:18
Мороз розраховує на 20% голосів на виборах і бачить у Демсоюзі конкурента на адмінресурс
16:57
Чебурашка по-японськи
Виявляється, наш милий Чебурашка, на якому виховувалися покоління дітей, милий серцю ще і японських дітей. Йому в Японії присвятили цілу Інтернет-сторінку. Сторінка Чебурашки в Японії існує з червня цього року. Тут кожний відвідувач може дізнатися про радянський мультфільм все - починаючи від сюжету і закінчуючи найдрібнішими подробицями про кожного героя.
16:53
Дружина Ющенка виявилася родом з Луганщини. Чиновники набиваються керувати обласним штабом "НУ"
16:17
Робота в Афганістані може розорити західні ЗМІ
16:11
Uanet у вересні сягнув 2 мільйонів юзерів
Український Інтернет сьогодні – це поле для комерційного пошуку багатьох підприємливих людей. За результатами дослідження, місячна аудиторія відвідувачів українських Інтернет-ресурсів у вересні зросла на 15% і становила 2 180 тис. чоловік.Тижнева аудиторія Uанету становила 790 тисяч чоловік.
16:08
На суді у справі Жердицького виступають свідки
15:04
У Криму проведуть слідчий експеримент у справі Ту-154, але ракет запускати не будуть
15:01
Мороз не виключає появи "нових сюжетів" від Мельниченка
14:44
На MTV "грандіозне" скорочення
MTV Networks вирішило позбавитися зайвих співробітників компанії, а тому просто скоротило 450 робочих посад, що складає 9% від всього штату компанії. Під роздачу потрапили всі, а особливо робітники відділу реклами.
14:41
Соціалісти оскаржать результати голосування по Земельному кодексу
14:03
Вітчизняні особливості Private & Pirate
У моїй колекції вже давно зберігаються три .doc-файли з адміністрації українського президента. Потрапили вони сюди з дискети. То були часи, коли електронна пошта ще не увійшла в повномасштабний ужиток в органах української влади. Часто з потрібним файлом передавалася ще купа інформації - хтось не догледів.
13:25
Американці розбомбили медпункт Червоного хреста
12:12
Кінах випереджає Кучму на дві позиції
Близькість виборів не залишає без роботи соціологів. Результати чергового опитування, оприлюдненого у середу, показали, що у жовтні українці найбільше довіряли Ющенку і Симоненку. На третє місце вийшов Кінах. За списками до парламенту проходять тільки три партії - комуністи, СДПУ(О) і Рух Удовенка.
11:02
Україна не буде продавати контрольний пакет газотранспортної системи
10:33
Зміна обличчя партії "патріотичних прагматиків", або Л.Кучма як наступник Л.Кучми
Банкова грубо й безжально розтоптала мрії ющенків, тигіпків, медведчуків про те, що їхнім проектам буде запалене "зелене світло" на виборах-2002, а відтак хтось із них отримає легальний статус "наступника-2004". Звичайно, "зелене світло" й адмінресурс будуть - але в дозованих межах.
10:06
Для Кінаха немає різниці, ким буде новий міністр оборони: військовим або цивільним
01:06
Перша перемога "Динамо" в останньому матчі
Київське "Динамо" нарешті отримало першу перемогу в Лізі чемпіонів, перемігши в останньому матчі "Боавішту" з рахунком 1:0. Але ця перемога не мала ніякого турнірного значення для команди Лобановського, проте динамівці нагадали вболівальникам, що вони ще не розучилися перемагати і демонструють в деяких матчах змістовний футбол.
23:51
"Лаціо" також розпрощався з єврокубками
Італійський "Лаціо", поступившись "Нанту", вслід за динамівцями Києва також залишає єврокубки. Окрім того, після матчів Ліги Чемпіонів за вівторок визначилися офіційно ще вісім команд, які пробилися до другого групового раунду найпрестижнішого європейського турніру.