30 жовтня 2001

Архів

Новини
21:03
Кабельні проблеми - загальнодержавні та столичні
Слідом за РТР українських кабельників позбавили НТВ та ТВ-6. Не виключено, що невдовзі настане черга ГРТ чи ТВЦ. За всім цим начебто ніякої "високої політики" немає. Якщо це не проеціювати на наступні парламентські вибори, де, безперечно, буде розігруватися "російська карта" (зокрема, щодо статусу в Україні російської мови та трансляцій російських ТВ і РМ програм).
20:23
Кучма обіцяє півроку стриптизу. Електорального
У вівторок Кучма, нарешті, здійснив довгоочікувану маніпуляцію ручкою над правилами виборів до Верховної Ради – він підписав документ, який вже майже рік депутати уперто ухвалювали в неприйнятних для "гаранта" редакціях. Однак і тепер, після увіковічнення закону про вибори автографом, у Кучми залишилися претензії.
17:29
Шевченка називають "Зорро", і одягають йому маску
Через декілька днів після травми Андрія Шевченка одна з провідних німецьких газет - "Більд", назвала його "Зорро", який може вивести збірну України на чемпіонат світу, і більш того, німецькі журналісти уявляють Андрія вже в масці.
16:45
Спори сибірки виявлені у поштовому відділенні російського посольства у Вашингтоні
16:08
Кучма хоче, щоб вибори були прозорими і відкритими, навіть підписав про це закон
15:50
КУЧМА ПІДПИСАВ ЗАКОН ПРО ВИБОРИ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ
15:44
ПЛЮЩУ ЗРОБИЛИ ХІРУРГІЧНУ ОПЕРАЦІЮ
15:44
В Україні буде дві передвиборних кампанії, і одна з них неправова, вважає Томенко
15:38
БЕЗСМЕРТНИЙ ЗБИРАЄТЬСЯ ПІТИ ВІД КУЧМИ
15:26
Володимир Кличко про бій з Девідом Ізоном
Про те, що можливим суперником в поєдинку 1 грудня буде Ізон, Володимир дізнався 27 жовтня на вечірці, присвяченій врученню премій найбільшою газетою Німеччини "Більд". Однак, до сьогодні контракт на бій не укладений, і говорити, що Кличко-молодший зустрінеться з Ізоном на всі 100%, поки що передчасно.
15:26
Американці відновили авіанальоти на Афганістан
14:49
Нехай помре українське кіно
Українське кіно вироджується: такий висновок напрошується після перегляду українських фільмів на кінофестивалі "Молодість". Тобто, мова йде про те, що на зміну більш-менш стерпному українському кіно йде ніяке. Прошу відзначити, що виродження - це ще гірше, ніж смерть.
14:39
З чого пити та їсти або Нові тенденції в дизайні посуду
Останні десятиріччя людство, захлинаючись, грало у настання космічної ери. Хромовані і пластикові поверхні, експресивні кольори, мінімалістські форми проникли у домашню обстановку, радикально змінивши наші уявлення про затишок. Проте, незабаром стиль хай-тек при всій його багатофункціональності стомив публіку.
14:36
Комуністи виганяють посла США Паскуаля з України
13:35
Лужний зіграє з "Шальке" та "МЮ"
За словами одного з тренерів збірної України Володимра Веремєєва, головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер пообіцяв, що випустить Олега Лужного в сьогоднішній грі Ліги Чемпіонів проти німецького "Шальке" та в грі Кубку англійської ліги проти "Манчестер Юнайтед", щоб українець набрав ігрову форму напередодні матчів з німцями.
13:35
Горбулін буде "трошки опозиціонером"
- Володимире Павловичу, як президент поставився до вашого рішення очолити партію?
- А я у нього не питав. Останній раз президент благословив мене на одруження у 1974 році.
Екс-секретар Ради нацбезпеки з п'ятирічним досвідом, а з суботи – новий лідер партії "Демократичний союз" - Володимир Горбулін відмежовується від участі Банкової у своєму політичному проекті.
13:02
Ліберали просяться у ТУНДРу
12:52
Подробиці операції загонів спецпризначення у Кандагарі від Пентагона
12:50
У бен Ладена немає ядерної зброї і бути не може
12:21
"Яблуко" першими оприлюднило свою першу четвірку
12:20
Колін Пауелл подякував Україні за солідарність, проявлену після терактів
11:51
Кучма наздоганяє Ющенка
Блок Віктора Ющенка "Наша Україна" набрав би 17,2% голосів, якби вибори відбулися зараз, натомість "Форум Національного Порятунку" Юлії Тимошенко - всього 1,8% голосів виборців. Серед політиків "найбільшу довіру" у населення все ще викликає Ющенко, причому на другій позиції - Кучма.
11:36
Ім'я їм… "Регіони"
На флагштоці перед будівлею обласної державної адміністрації майорять два стяги - державний і ще один, також синьо-жовтий: сонце, що встає над морем. Хоча, погодьтеся, набагато логічніше, якби тут висіло помаранчово-чорне полотнище "Шахтаря". Як ознака широти, незалежності і загадковості донбаської душі...
10:46
"Наша Україна" пройшла б у Верховну Раду, а ФНП ні, якби вибори відбулися у жовтні