Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 18 жовтня: "київський маніяк", Гладковський, Пашинський

П'ятниця, 18 жовтня 2019, 20:44

Олегу Гладковському повідомили про підозру у вчиненні злочину, не пов’язаного з контрабандою російських деталей, Пашинського залишили під вартою, правоохоронці затримали підозрюваного у серійних нападах, вчинених на території Дніпровського району Києва — новини, які були актуальні 18 жовтня.

Про Гладковського

Колишньому першому заступнику секретаря Ради Національної безпеки та оборони Олегу Гладковському повідомили про підозру у вчиненні злочину, не пов’язаного з контрабандою російських деталей.

А Порошенко вважає затримання Гладковського "феєричним видовищем" нової влади. 

Про Пашинського

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що на цьому тижні Генпрокуратура зареєструвала три кримінальні провадження, де може фігурувати колишній нардеп Сергій Пашинський. 

Тим часом Апеляційний суд залишив в силі рішення Печерського суду, який обрав Пашинському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Про "київського маньяка"

Кілька тижнів соцмережами поширювалася суперчлива інформація про те, що у Києві "орудує маніяк", який нападає з ножем на людей.

Сьогодні правоохоронці затримали підозрюваного у серійних нападах, вчинених на території Дніпровського району Києва.

Дніпровський районний суд Києва прийняв рішення помістити його у психіатричний заклад.

Про Гончарука та "Слуг народу"

18 жовтня після години запитань до уряду прем’єр Олексій Гончарук зібрав фракцію "Слуги народу" у кінозалі Верховної Ради.

Загалом на засіданні фракції обговорювали два питання: законопроект про анбандлінг "Нафтогазу" та розподіл субвенцій на округи між мажоритарниками. І дуже через це сварилися.

Про телеграм-канал "Української правди"

А ми продовжуємо агітувати вас за те, щоб ви підписались на наш телеграм-канал "УП. Кляті питання" 3-5 постів на день. Тільки важливі новини на актуальні теми. Пояснюємо складні речі простою мовою. І, найголовніше, з жартами на межі!

Про інші важливі новини

Міністр оборони Андрій Загороднюк відмовився коментувати інформацію про можливу втрату близько 30 населених пунктів і низки ключових висот у випадку розведення сил на Донбасі на позиції 2016 року.

Російська сторона на переговорах у Мінську домагається запровадження закону про особливий статус Донбасу на постійній основі, а також вимагає відкрити контрольний пункт у Щасті.

Верховна Рада у першому читанні ухвалила законопроект про бюджет на 2020 рік.

В.о. керівника апарату Білого дому Мік Малвані під час спілкування із журналістами випадково визнав, що військова допомога Україні була заморожена, в обмін на початок розслідування Україною справи проти демократів.

Незаконну надбудову на будинку на Майдані Незалежності у Києві почали демонтувати.

Каталонія і її столиця Барселона паралізовані в п'ятницю в результаті страйків та маршів прихильників незалежності північно-східного іспанського регіону.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування