Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Головні новини вівторка і ночі: вбивство Кирила Тлявова, держбюджет-2020

Середа, 6 листопада 2019, 07:00

Слідство з’ясувало, хто здійснив постріл у 5-річного Кирила, Гончарук назвав нові цифри держбюджету на 2020 рік — новини, які були актуальні 5 листопада.

Про вбивство Кирила

Слідчі Державного бюро розслідувань з’ясували обставини, за яких було вбито 5-річного Кирила Тлявова. Винуватцям оголошено про підозри.

Більше про трагічну історію загибелі Кирила та про те, що нового стало відомо слідству — читайте за посиланням.

Про держбюджет-2020

Уряд назвав основні параметри оновленого проєкту державного бюджету на 2020 рік.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося майже чотири тисячі людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Глобальний рівень інтернет-свободи погіршується вже 9-й рік поспіль, при цьому в Україні ситуація зі свободою в інтернеті дещо покращилася, а в Росії – погіршилась.

Колишній народний депутат та фінансист "Свободи" Ігор Кривецький заволодів понад 110 га землі на Львівщині, частину якої складають паї для АТОвців.

У Кремлі вважають, що говорити про зустрічі у "нормандському форматі" на рівні глав держав до кінця 2019 року передчасно.

На сайті УП запустився розділ з усіма нашими подкастами. Якщо який з наших подкастів загубили чи пропустили — усі їх зможете знайти у нашому розділі!

Президент Польщі Анджей Дуда скликав перше спільне засідання новобраних Сейму та Сенату Польщі.

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка заявив, що в справі вбивства активістки Катерини Гандзюк мало зрушень через низку проблем серед групи прокурорів.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив про готовність США разом із Мексикою оголосити війну наркокартелям.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: