Головні новини понеділка і ночі: конфлікт в Нагірному Карабаху, дозвіл на в’їзд для іноземців

Вівторок, 29 вересня 2020, 08:00

Вірменія й Азербайджан поновили взаємні обстріли, кількість загиблих зросла, Заборона на в’їзд іноземців до України втратила чинність, — актуальні новини 28 вересня.

Про конфлікт в Нагірному Карабасі

Вірменія і Азербайджан звинувачують одна одну у відновленні бойових дій у понеділок вранці. Вірменська сторона повідомила про близько 200 поранених від початку бойових дій у Нагірному Карабасі.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що в Росії стурбовані відновленням військових дій між Вірменією і Азербайджаном і в разі потреби Володимир Путін проведе телефонну розмову з керівництвом Азербайджану.

Про зняття заборони на в’їзд для іноземців

Заборона на в’їзд іноземних громадян до України, що була запроваджена на період з 28 серпня до 28 вересня, де-факто втратила чинність. 

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Так званий "глава Криму", контрольований Росією, Сергій Аксьонов доручив примусово викуповувати приватні свердловини та колодязі в зневоднених селах півострова.

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель таємно відвідала російського опозиціонера Олексія Навального, коли той лікувався від отруєння "Новічком" у клініці "Шаріте".

Шевченківський районний суд Києва перейшов по суті до розгляду справи вбивства журналіста Павла Шеремета.

НАЗК виявило корупціогенні фактори у постанові Кабінету міністрів про створення Національного оператора на ринку тютюнових виробів.

Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала ще чотирьох кандидатів на посаду мера столиці, в тому числі голову партії "Сила і честь" Ігоря Смешка.

Володимир Зеленський провів засідання Національної ради з питань антикорупційної політики, яка перед цим збиралася в липні 2019 року.

Народний депутат Олександр Юрченко, якого НАБУ і САП підозрюють в одержанні хабаря та причетності до корупційної схеми у парламенті, записав відеозвернення до українців та спростовує свою причетність до злочинів.

Представник міністерства оборони Вірменії Арцрун Ованнісян повідомив, що збройні сили Азербайджану почали великомасштабний наступ в Нагірному Карабасі

Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко розповів, що увійшов до створеної парламентської групи щодо законодавчих змін для врегулювання війни на Донбасі.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування