Головні новини середи і ночі: розшифровка "чорних скриньок" Ан-26, "плівки Тищенка"

Четвер, 8 жовтня 2020, 08:00

Розшифровано "чорні скриньки" Ан-26, Лерос показав другу частину записів розмов "Тищенка і Комарницького", — актуальні новини 7 жовтня.

Про розшифровку "чорних скриньок" Ан-26

Розслідування авіакатастрофи Ан-26 виявило грубі порушення у виконанні польотних завдань та в організації польотів загалом.

Про "плівки Тищенка"

Гео Лерос оприлюднив другу частину записів розмов нібито нардепа від "Слуги народи" Миколи Тищенка і бізнесмена Дениса Комарницького, під час яких ті обговорюють можливий напад на Лероса і обшуки у Комарницького у справі про розкрадання коштів на будівництві Подільсько-Воскресенського моста.

Микола Тищенко заявляє, що звернувся до СБУ, щоб вони надали держохорону нардепу Гео Леросу.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Стан п’ятого президента України Петра Порошенка, який захворів на COVID-19, погіршився через загустілу кров. Лікарі навіть не можуть взяти її на аналіз.

МВС Росії оголосило у "міждержавний" розшук лідерку білоруської опозиції Світлану Тихановську.

Польське Управління із захисту конкуренції і споживачів оштрафувало російську компанію "Газпром" на понад 6 млрд євро через відсутність співпраці в ході антимонопольного розслідування щодо будівництва газопроводу "Північний потік-2".

Володимир Зеленський розповів, що підпише у Великій Британії угоду про стратегічне партнерство і меморандум на 1,6 млрд доларів про розбудову військово-морського флоту України.

Нобелівську премію з хімії у 2020 році отримали Еммануель Шарпентьє та Дженніфер А. Даудна за "розвиток методу редагування геному".

ВАКС визнав винним заочно суддю Господарського суду Одеської області Павла Меденцева в отримання хабаря, йому призначили 9 років в’язниці і повну конфіскацію майна.

Світлана Тихановська вважає, що Володимир Путін повинен бути одним з медіаторів на переговорах опозиції з режимом Олександра Лукашенка.

Посольство Азербайджану в Україні обурилося закликом нардепа ОПЗЖ Іллі Киви надати допомогу Вірменії в конфлікті щодо Нагірного Карабаху і звернулося до спікера парламенту Дмитра Разумкова.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...