Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 16 лютого: підозра Шарію, збільшення штрафів за водіння напідпитку

Вівторок, 16 лютого 2021, 20:12
Новини 16 лютого: підозра Шарію, збільшення штрафів за водіння напідпитку

СБУ офіційно оголосила Шарію підозру в держзраді, Рада збільшила штрафи за водіння напідпитку і перевищення швидкості, — актуальні новини 16 лютого.

Про підозру Шарію

Блогеру, який проживає в Іспанії, Анатолію Шарію повідомлено про підозру за статтею про державну зраду і порушення рівноправності громадян.

Згодом Шарія викликали на допит в Службу безпеки України 22 лютого.

Про збільшення штрафів за водіння напідпитку

Верховна Рада посилила відповідальність за водіння у стані алкогольного сп’яніння.

Про інші важливі новини

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов сподівається, що вакцинація проти COVID-19 почнеться до кінця цього тижня, а затримку з поставками вакцин пояснює технічними та бюрократичними проблемами, що не залежать від України. 

Степанов також заявив, що підозри щодо махінацій із закупівлями вакцин проти COVID-19 безпідставні, МОЗ надасть НАБУ документи про переговори з поставниками вакцин.  

Верховна Рада ухвалила постанову про звернення до Європарламенту та інших міжнародних альянсів та об’єднань щодо засудження окупації Росією автономної республіки Крим.

В Івано-Франківській області спостерігається надзвичайно високий рівень захворюваності на коронавірус, у багатьох населених пунктах Прикарпаття заповненість ліжко-місць – понад 90%.

У Кривому Розі чоловік повідомив у поліцію про мінування квартири, в якій проживають батьки Володимира Зеленського.

Парламент ухвалив закон "Про внесення змін до деяких законів щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби".

Прийнятий Верховною Радою у вівторок закон 2695 передбачає, що посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспорту та автоцивілку в додатку "Дія" можна використовувати нарівні з паперовими.

Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк переконаний, що ініційовані президентом законопроєкти про скорочення повноважень ОАСК з’явились "під певним тиском". При цьому детективи НАБУ вдруге не змогли здійснити примусовий привід Вовка до Вищого антикорупційного суду.

Контррозвідники СБУ затримали на Одещині командира розвідувально-диверсійної групи одного з підрозділів незаконного збройного формування "ЛНР".

За тиждень після припинення процесу тест-вакцинації препаратом Oxford/AstraZeneca влада Південно-Африканської республіки попросила Інститут сироватки Індії забрати назад поставлені на початку лютого 1 млн доз.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування