Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 2 лютого: ув'язнення Навального, масштабна пожежа в "Епіцентрі"

Вівторок, 2 лютого 2021, 20:20
Новини 2 лютого: ув'язнення Навального, масштабна пожежа в Епіцентрі

Суд відправив Навального у в'язницю, Масштабну пожежу гасили в "Епіцентрі К" на Миколаївщині, затримали палія з сокирою, — актуальні новини 2 лютого.

Про Навального

Суд у Москві ухвалив рішення, що російський опозиціонер Олексій Навальний повинен сісти у в'язницю більш як на 2,5 роки через справу "Ив Роше".

Про пожежу в "Епіцентрі"

На Миколаївщині вогнеборці ліквідовували пожежу у торговельному центрі. Поліція повідомляє про затримання палія. За її даними, 37-річний чоловік прийшов до торгівельного центру з ножем та сокирою.

Про інші важливі новини

В Україні станом на початок лютого немає червоних зон епідемічної небезпеки щодо поширення коронавірусної хвороби COVID-19, уряд може повернути адаптивний карантин. 

Партія "Слуга народу" найближчим часом вирішить питання щодо подальшого перебування  нардепа Олександра Дубінського на чолі Київської обласної організації.

Рада ЄС внесла зміни до рекомендації щодо скоординованого підходу до обмежень вільного пересування у відповідь на пандемію COVID-19, додавши нову категорію обмежень.

В "Укренерго" заявили, що відповідно до закону "Про ринок електроенергії" на сьогодні нема підстав для обмеження імпорту електроенергії з РФ.

У російських школах з'являться радники з виховання, які будуть говорити з дітьми про мітинги.

Компанія SpaceX має намір у 2021 році відправити в космос чотирьох цивільних людей у рамках першої в світі комерційної місії космонавтів на орбіті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування