Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини неділі та ночі: довибори у Раду, вбивство добровольця у Києві

Понеділок, 29 березня 2021, 08:00
Головні новини неділі та ночі: довибори у Раду, вбивство добровольця у Києві

У двох округах – на Донеччині та Франківщині – пройшли вибори до Верховної Ради, зитримали трьох підозрюваних у вбивстві добровольця – актуальні новини 28 березня.

Про довибори у ВР

У неділю, 28 березня, у двох округах – на Донеччині та Франківщині – відбулися вибори до Верховної Ради.

В окрузі №50 у Донецькій області явка на довиборах до Верховної Ради станом на 16 годину склала 16,18%, в окрузі №87 на Івано-Франківщині – 23,72%.

Станом на 20.00 на окрузі №50 на Донеччині у довиборах до Верховної Ради взяло участь 20,99% виборців, на окрузі №87 в Івано-Франківській області – 35,05%.

Про вбивство Добровольця

Затримано підозрюваних у викраденні та вбивстві громадського активіста та добровольця у Києві.

У ході слідчих дій з’ясувалося, що зловмисники заподіяли смерть викраденому чоловіку та сховали його тіло у закинутій канаві на Київщині.

Про інші важливі новини

Протягом суботи в Україні зафіксовано ще 11 932 випадки коронавірусу, хвороба забрала життя 203 людей.

Окупаційна влада Криму оголосила про те, що подасть позов проти трьох громадян України, яких вважає винними у гострому дефіциті прісної води на захопленому півострові.

Туреччина схвалила плани розвитку величезного каналу на околиці Стамбула, просуваючи проєкт, який викликав критику через його вартість і вплив на навколишнє середовище.

Для відновлення і розвитку економіки Донецької та Луганської областей будуть залучені чотири джерела фінансування, а кінцевою метою є створення "поясу успішності" на Донбасі.

Єврокомісар Т'єрі Бретон, відповідальний за вакцини, представив у неділю майбутній європейський сертифікат здоров'я, який діятиме з 15 червня.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав міжнародне співтовариство рішуче засудити ескалацію на Донбасі.

Голова Херсонської ОДА Сергій Козир, мер Херсона Ігор Колихаєв та інші чиновники взяли участь у закритій вечірці, на якій танцювали напівголі дівчата.

Чеська лабораторія Elisabeth Pharmacon у Брно зафіксувала нову мутацію коронавірусу, досі не виявлену в пацієнтів із COVID-19.

За минулу добу у світі діагностували понад 485 тисяч нових випадків захворювання на коронавірус. Найбільше хворих виявили в Індії, Бразилії та США, Україна займає 9 місце у світі та 5 в Європі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування