Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 8 липня: штраф "Новій пошті", витівки фанатів Англії

Четвер, 8 липня 2021, 21:05
Новини 8 липня: штраф Новій пошті, витівки фанатів Англії

"Нову пошту" оштрафували на 325 мільйонів – компанія судитиметься з Держпродспоживслужбою, УЄФА розслідує витівки фанатів на матчі Англія-Данія, які серед іншого світили воротарю лазером в очі — актуальні новини 8 липня.

Про штраф "Новій пошті"

Державна продовольча споживча служба оштрафувала "Нову пошту" на 325,85 млн грн через нібито "перешкоджання перевірці" — компанія оскаржує штраф у Харківському окружному адмінсуді.

Спричинила штраф перевірка Держпродспоживслужби у березні 2021 року у відділенні Харкова. Її проводили за скаргою клієнта щодо пошкодження посилки на суму 500 гривень.

Про витівки англійців

УЄФА висунув три звинувачення проти збірної Англії після півфіналу "Євро-2020" — у матчі проти Данії вболівальники англійців освистали гімн гостей, використали на стадіоні піротехніку, а також світили лазерною указкою в обличчя і очі данському голкіперу Касперу Шмейхелю під час пенальті.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Зеленський наклав вето на підтриманий Радою законопроект про відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів через "частково конкуруючі між собою правки".

Засновник американської ПВК Blackwater Ерік Прінс планував створити в Україні ПВК з ветеранів, побудувати завод з виготовлення боєприпасів і створити "вертикально інтегрований консорціум авіаційної оборони", який міг принести 10 мільярдів доларів доходів та інвестицій.

Щоб уникнути санкцій 5-палубній яхті Royal Romance, якою володіла родина нардепа від "ОПЗЖ" Віктора Медведчука, змінили власника.

Київська міська рада підтримала демонтаж пам’ятного знаку на честь дружби міст Києва та Москви, встановленого 2001 року у сквері на вулиці Маршала Якубовського.

За добу 7 липня в Україні зафіксували 617 нових випадків COVID-19, померли 23 хворих, одужали 872 особи. Також за минулу добу щепили рекордну кількість осіб – ледь не 105 тисяч, а кількість повністю вакцинованих українців перетнула позначку у мільйон осіб.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування