10 травня 2006

Архів

Публікації

Політтехнологи на виборах-2006: хто працював на Януковича, Ахметова, Тимошенко, Медведчука...

...Але на цьому прагнення Ахметова красиво увійти в публічне життя не зупинилося – він найняв радника Михайла Ходорковського, який працював з нинішнім російським зеком-мільярдером протягом восьми років. Наталію Вітренко на виборах 2006 року вів відомий співавтор темників часів Кучми Ігор Шувалов.

Війна, як вона була: погляд справжнього фронтовика

"Зовсім не внаслідок боягузтва в перший період війни у полон потрапили мільйони наших солдат, і не тільки внаслідок технічної та організаційної переваги німецької армії, а насамперед тому, що люди, котрі звикли діяти за вказівкою, виявилися повністю безпорадними у разі загибелі чи зради командирів. Знаю випадки, коли цілі полки, полишені командуванням, здавалися в полон кільком німецьким мотоциклістам

Чи створить коаліцію УПА?

Якщо голосів "Нашої України" та БЮТ недостатньо, а на Мороза не можна покладатися, то прихильникам визнання УПА доведеться звертатися за підтримкою найбільшої парламентської фракції – Партії регіонів. На перший погляд проросійська фракція Януковича навряд чи може бути союзником у справі визнання боротьби українських націоналістів. Але це на перший погляд.

Сергій Терьохін: Апокаліпсис може статися, якщо Тимошенко опиниться в опозиції

Я добре знаю багатьох регіональщиків, в Партії регіонів люди дуже жорсткі. Єдиний спосіб – це сказати, що "ми Ющенка перемогли". Дискусії з Тимошенко важкі, але цікаві. У неї парадоксальний спосіб мислення, але зрозуміла логіка. Вона вибудовує теорії та схеми дуже логічно.
Новини
20:39
У субботу Черновецький піде в народ
Мер Києва Леонід Черновецький у суботу 13 травня проведе перший особистий прийом громадян біля будинку Київської міської держадміністрації на Хрещатику, 36.
18:29
Путін не їде в Україну, тому що "президенти просто так не їздять"?
Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін заявив, що президент Російської Федерації Володимир Путін відвідає Україну, коли в ній буде сформовано уряд.
18:26
Янукович розгледів якийсь потрібний сигнал від Путіна
Лідер партії регіонів Віктор Янукович вважає, що багато положень, озвучених президентом Росії Володимиром Путіним у посланні Федеральним зборам, були б дуже потрібні й Україні
18:20
Черновецький 10 років не платив "десятину", але годував бідних
За 10 років парафіянин Леонід Черновецький жодного разу не заплатив "десятину" в церкву "Посольства Благословенного Царства Божого для всіх народів".
18:14
Давидовича не лякає, що Янукович у парламенті "роздвоївся"
Голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович не бачить нічого надзвичайного в присутності сімейних політичних династій у парламенті.
18:02
Ющенко вирішив, що мало допоміг "дитинкам-сиротинкам"
Президент Віктор Ющенко підписав указ про основні напрями вдосконалення системи соціальних виплат населенню.
17:58
Януковичці, що проштовхнули російську мову, порушили Конституцію
Міністерство Юстиції заявляє, що рішення місцевих органів самоврядування про надання російській мові статусу регіональної суперечать Конституції та законам України
17:45
ОБІЦЯНУ ТИМОШЕНКО ПРЕЗЕНТАЦІЮ ВІДКЛАЛИ ЩЕ НА ДВА ДНІ
Проект угоди про створення коаліції блоку Юлії Тимошенко, блоку "Наша Україна" і СПУ може бути готовий до 12 травня
17:14
Українцям подобаються повноваження Ющенка
Більшість українців вважають президента головним політичним арбітром і упевнені, що він не має намагатися повернути собі всі повноваження, якими володів до політреформи.
16:57
Симоненко пронюхав, що "Наша Україна" створює коаліцію з Януковичем
Лідер Компартії Петро Симоненко переконаний, що парламентська коаліція буде створена між "Нашою Україною" і Партією регіонів.
16:23
Костенко, Мороз і Каськів об’єдналися, щоб врятувати губернатора
Українська народна партія, Соцпартія та "Пора" вимагають від президента Віктора Ющенка надати губернатору Київщини Євгену Жовтяку можливість і надалі працювати на цій посаді.
16:21
фотоЮщенко особисто взявся за сферу Луценка, Дріжчаного і Медведька
Президент України Віктор Ющенко бере під особистий контроль питання реформування правоохоронної системи України для підвищення її дієздатності й ефективності
16:19
доповнено 16:50Прихильники "Нашої України" більше хочуть Тимошенко, ніж Єханурова
Більшість українців підтримує кандидатури Віктора Януковича і Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра.
16:05
доповнено 17:42Якщо Ющенко вийде із СНД, Путін введе для українців режим?

Вихід України і Грузії зі Співдружності незалежних держав не стане для Росії катастрофою, але ускладнить відносини між країнами.

15:29
Черновецький "підрізав" багатоповерхові мрії забудовників
Київська міська державна адміністрація має намір заборонити коригування затверджених проектів будівництва без її дозволу.
15:19
Вирок у справі Александрова винесуть у середині літа?
В Апеляційному суді Луганської області на дебатах у середу у справі про вбивство директора Слов'янської ТРК "ТОР" Ігоря Александрова виступив прокурор Валентин
15:04
Ющенка просять полагодити розхитаний "трон" під мером Януковича?
Виборчий блок "За Януковича!" створив свою фракцію в новообраній Верховній Раді Криму і пропонує обрати спікером парламенту лідера виборчого списку блоку Анатолія Гриценка.
14:56
За Кучми журналістів просили не показувати його п'яного?
Колишній прес-секретар Леоніда Кучми, керівник інформагентства "Інтерфакс-Україна" Олександр Мартиненко вважає, що ідея "темників" для преси була розроблена в секретаріаті екс-президента.
14:52
У Тернополі мера-нашоукраїнця поміняли на старого
У Тернополі за рішенням суду повернувся до виконання обов'язків колишній мер Богдан Левків, який, відповідно до оголошених результатів виборів 26 березня, зайняв лише четверте місце
14:39
Росія лякає Україну і Грузію бар'єром
Голова комітету зі справ СНД Держдуми Андрій Кокошин вважає, що прагнення політиків України і Грузії інтегрувати свої держави в НАТО приведе лише до ускладнення соціально-економічної і політичної ситуації в цих країнах
14:23
Івченка дожмуть за Mercedes по повній програмі
Тендерна палата звернулася до НАК "Нафтогаз України" із запитом про надання тендерної документації на придбання службового автомобілю Mercedes-Benz S-Class.
13:37
З Семенюк почав листуватися індус
Адміністрація "Міттал Стіл Кривий Ріг" не погоджується з заявою Фонду держмайна про невиконання новим власником заводу договірних зобов`язань купівлі-продажу "Криворіжсталі".
13:34
Путін хоче зберегти те, що викликає сумніви України
Президент Росії Володимир Путін виступає за розвиток СНД як оптимальної економічної системи
12:58
Янукович не вписався в логіку змін СПУ
Перший секретар політради Соцпартії Йосип Вінський вважає неприпустимим створення коаліції з Партією регіонів
12:39
Терористи вподобали Харків?
У Харкові невідома особа по телефону повідомила міліцію, що у приміщенні залізничного вокзалу Харків-Пасажирський закладено вибухівку.
12:37
"Укрзалізниця" зглянулась над пасажирами
Генеральний директор "Укрзалізниці" Василь Гладкіх заявляє, що ціни на залізничні квитки з 1 червня для пасажирів підвищаться лише на 34%.
12:20
Пинзеника вражають дірки і доброчинність за чужий рахунок
Міністр фінансів Віктор Пинзеник пояснює блокування прийняття фінпланів великих держкомпаній-монополістів у запропонованому ними вигляді необхідністю оптимізації управління діяльністю компаній.
12:08
Спотворений соратник Януковича поклявся йому у вірності
Голова Донецької облради Олександр Близнюк спростовує інформацію про його начебто незгоду з лінією Партії регіонів на державному рівні
11:56
Семенюк нема чого ховати доходи, а голова податкової розповів анекдот про секс
Перший заступник голови секретаріату президента Іван Васюник одержує за роботу в секретаріаті по 10 тисяч щомісяця
11:07
Німеччина хоче гримнути європейськими дверима перед носом України?
Канцлер Німеччини Анґела Меркель виступила за посилення Європейського Союзу і водночас за визначення кордонів цієї організації.
10:58
В США посадили українського хакера
В США до 35 місяців ув’язнення засуджено українського хакера Максима Височанського