12 листопада 2001

Архів

Новини
22:12
Укртелеком відновлює роботу IP-телефонії в Україні
Національний оператор зв'язку України ВАТ "Укртелеком" уклав договори з 24 компаніями, які надають послуги міжнародного телефонного зв'язку із застосуванням технологій IP-телефонії. Згідно з договором IP-телефоністи зобов'язані оплачувати доступ до своїх серверів телематичних послуг абонентів "Укртелекому".
20:47
Катастрофа літака над Нью-Йорком була викликана технічною несправністю
20:45
Знайдений "чорний ящик" з борту літака, який зазнав катастрофи у Нью-Йорку
19:59
Через два місяці
Місце і час катастрофи викликають очевидні підозри у теракті. По-перше, це Нью-Йорк. Звістка про подію надійшла якраз о 9 ранку, тобто приблизно в той самий час, як і теракти 11 вересня. Нарешті, все це сталося під час сесії ООН. Навіть якщо це і збіг обставин, його обставини не можуть не наводити на сумні підозри.
19:24
Букмекери не вірять в перемогу збірної України
Англійські букмекери відомої контори William Hill не вірять в перемогу української команди над збірною Німеччини за сумою двох матчів. Так на прохід Бундестіму приймаються ставки до коофецієнту 1,16, а на прохід України – 4,50.
18:55
Колишній керівник СБУ займатиметься політико-правовими питаннями у Донецькій області
18:53
Нові кадрові призначення у керівництві силових відомств
18:45
Адміністрація США "нічого не виключає" як причину авіакатастрофи під Нью-Йорком
18:08
"Смерть і Пінгвін" – домашній улюбленець автора некрологів
Перший роман Андрія Куркова, який перекладений англійською мовою, є цілим рядом певних неспіввідносностей. По-перше, головними героями роману є чоловік Віктор та пінгвін, якого той взяв з Київського Зоопарку, коли той оголосив, що тварин немає чим годувати. До того ж звуть пінгвіна чомусь Міша, як називають переважно ведмедів.
17:33
У Нью-Йорку розбився пасажирський літак. На борту було 255 осіб
Літак, який виконував рейс номер 587 з Бостону в Санто-Домінго (Домініканська республіка), розбився за 15 км від аеропорту Джона Кеннеді у Нью-Йорку. На борту літака знаходилося 255 чоловік - 246 пасажирів і 9 членів екіпажу. Літак впав у районі Куїнс.
17:22
Кучма обирає генерала
Кучма призначив нового міністра оборони - місце Кузьмука остаточно посів в.о. міністра Володимир Шкидченко. "Президент для себе визначився, що він не буде призначати міністром цивільного політика. За цих умов, оскільки вибір обмежився військовими, глава держави зробив найкращий вибір... Минулого року маршал Сергеєв вручив Шкидченку зірку "Герой Росії".
16:57
Безсмертний в нову партію вступати не збирається і сподівається співробітничати з Плющем і Єхануровим
16:07
Кінах поки не говорить "ні" виборам-2002
15:47
ПАСАЖИРСЬКИЙ ЛІТАК "АМЕРІКЕН ЕЙРЛАЙНЗ" РОЗБИВСЯ ПОБЛИЗУ АЕРОПОРТУ НЬЮ-ЙОРКУ
14:06
Єхануров має намір йти на вибори
13:39
Кан вважає, що Шевченка перехвалили
Голкіпер "Баварії" і збірної Німеччини Олівер Кан після того як форвард української команди Андрій Шевченко не зміг йому забити заявив, що начебто преса перехвалила Шевченка.
13:28
ФЕП Павловського допомагатиме СДПУ(О) тільки у створенні партійних сайтів
13:27
Депутати дивуються нерішучості Кучми. Медведчук не лякається указу президента
13:26
Медведчук мріє про соціал-демократичну більшість у парламенті
13:07
Ромашка вбили за незговірливість
13:03
Бойко вдає, що він здивований
12:29
Шевченко претендує на "Золотий м'яч"
Журнал "Франс Футбол", в віторок опублікує список футболістів, які є претендентами на титул кращого гравця Європи, але вже нині стало відомо, що за приз "Золотий м'яч" боротиметься і форвард збірної України Андрій Шевченко.
12:20
Два в одній трубі: анатомія українсько-російських газових відносин
У рамках збереження старих "господарських механізмів" переговорні успіхи Кінаха "вразили уяву" не тільки російських аналітиків, а й їхніх українських колег. На відміну від Ющенка, вдалося ухилитися від трансформації корпоративного боргу в державний.
12:00
В Афганістані загинула французька журналістка
11:59
ЦРУ визначило об'єкти, де таліби могли створити хімічну і біологічну зброю, а сили НАТО вже взяли Герат
11:41
Кошмар на вулиці Більшовицькій
Якщо інформація про те, що саме Кошмаров - автор ідеї "блоку Грача", підтвердиться, то суперникам червоного спікера безпечніше завчасно покинути межі нашої батьківщини. Піди потім доводь, що Рух з татарами не п'ють кров християнських немовлят щоранку, ендепісти - не резиденти Бен Ладена в Симферополі, а всі тундрівці не зберігають у буфеті скальпи неплатників податків.
11:26
Скоро в Україні залишиться один провайдер - Укртелеком
В контексті останніх пристрастей навколо інформаційного простору в інтернеті, не виключено, що якщо не будуть знайдені інші можливості з ефективного регулювання інформаційного простору, то цілком можливо, що можуть бути задіяні технічні і економічні можливості впливу Укртелекому. (читайте російською)
10:58
У Кінаху прокинувся садомазохист
10:38
Україна навряд чи виконає умови Світового банку до виборів - експерт
10:13
Удовенко судитиметься з Бойком
10:11
Газопроводи в концесію
Пропонує іноземцям Україна
Українські чиновники уперше офіційно запропонували іноземним нафтогазовим компаніям створити консорціум для управління газотранспортною системою країни. На лідерство в ньому претендує англо-голландський концерн Shell. Україна підрахувала, що плата "Газпрому" за участь в подібному консорціумі повинна складати близько $10 млрд.
09:32
Ющенко підвищує довіру громадян до Кучми
Ціною падіння власного рейтингу
Рейтинг колишнього прем'єра має стійку тенденцію до зниження і, якщо нічого суттєвого не зміниться, на час виборів Ющенко буде вже не першим. Сьогоднішній кумир націонал-демократів своїми діями й публічними заявами останніх місяців зробив усе, щоб реабілітувати свого "названого батька".
09:20
Українська "молодіжка" програла швейцарцям
В першому матчі плей-офф до молодіжного чемпіонату Європи українська збірна поступилася швейцарцям з рахунком 2:1. До того ж переможний гол збірна Швейцарії забила на останній хвилині матчу.
23:00
Технічна причина катастрофи аеробусу "практично рівна нулю" - експерт
23:00
У США вводяться додаткові заходи безпеки
23:00
Бен Ладен попереджав США напередодні вибуху на аеробусі у Нью-Йорку
23:00
Експерти прогнозують занепад авіапромисловості
23:00
ПАСАЖИРСЬКИЙ ЛІТАК РОЗБИВСЯ ПОБЛИЗУ АЕРОПОРТУ НЬЮ-ЙОРКУ