15 березня 2006

Архів

Публікації

Мельниченко "здає" Мороза та Марчука

Днями "Українська Правда" отримала аудіозапис розповіді Миколи, де він викладає історію прослуховування кабінету Кучми. Детально. З багатьма досі прихованими нюансами… П'ять з половиною років Євген Марчук та Олександр Мороз категорично заперечували своє відношення до виробництва записів Мельниченка. Марчук божився, що в очі не бачив майора. Мороз запевняв, що вперше почув записи лише після зникнення Гонгадзе.

Битва за Київ?

Як свідчать люди обізнані, майже кожен з 90 народних обранців не лише отримував легальні кошти з міського бюджету для "підгодівлі" свого виборчого округу, але міг протягом каденції пролобійювати принаймні одне (спритніші – по декілька) рішень про виділення земельних ділянок під будівництво.

Чат з Борисом Колесниковим: При новой власти у меня требовали акции. Причем предприятий, которыми владею не я, а мой друг Ринат Ахметов

"Мы собираемся работать с Ющенко, как с действующим президентом. Борис, где были Вы лично, и где был Ринат Ахметов, когда на стадионе киллеры убивали Ахатя Брагина? Я был на дне рождения у своего товарища, а Ринат Ахметов был на футболе.

Вместо орлов Кравченко – мутанты Луценко?

"Титан" собирает доход до 40 миллионов в месяц. Половина этих денег ранее передавалась наличными Билоконю. Куда деваются эти деньги сегодня? Еще одна тема – это появление у господина Луценко новой квартиры, стоимостью свыше 800 000 долларов. Интересно, а на какие средства это новое жилище обустраивалось, и чем обставлялось: уж не мебелью ли стоимостью в сотни тысяч долларов?

Вибір голих королів

І біда президента Ющенка тільки в тому, що він не зміг або не захотів цього зрозуміти. Не зміг видавити з себе кланового раба. І якщо на президентських виборах Україна була розділена на тих, хто вибирав між президентом і господарем, то сьогодні вибір, який запропонований нації, - це не більш, ніж вибір голих королів.
Новини
20:37
Порошенко і далі буде ходити з прокляттям колишнього соратника
Екс-держсекретар Олександр Зінченко заявляє, що не має наміру вибачатися за свої звинувачення, проголошені на прес-конференції восени 2005 року.
19:37
Навіть росіянам видна антиукраїнська істерія на їх ТБ
В ефірі двох російських держканалів, "Першого" і "Росії", минулого тижня з новою силою запрацювала пропагандистська машина, націлена на Україну.
18:28
У "Нашої України" публічний ресурс, а у Януковича - важливий
Найкращу виборчу програму у цій парламентській кампанії мають Блок "Наша Україна" та Соцпартія, а найкращі фінансові можливості — Партія регіонів
18:07
У "Борисполі" таки з'явиться термінал від японців
Кабінет міністрів ухвалив рішення забезпечити всі необхідні умови для будівництва до 2008 року в міжнародному аеропорту "Бориспіль" термінала.
17:52
В парламент таки пройдуть 6?
На думку більшості експертів до Верховної Ради пройдуть 6 партій та блоків: Партія регіонів, "Наша Україна", БЮТ, СПУ, КПУ та блок Литвина
17:43
Литвин думає, що януковичи і "нашоукраїнці" домовляться, якщо не розсваряться
Формат майбутньої коаліції буде залежати від результатів парламентських виборів.
17:29
Міністр обіцяє, що природа помститься Росії за Україну
Міністр транспорту і зв'язку Віктор Бондар заявляє, що експерти відзначають погрозу знищення природною стихією дамби, побудованої Росією в Керченській протоці в напрямку
16:55
Лукашенко попросив українських "отморозків" не хазяйнувати
16:46
Литвин не дасть людині Мороза використати "останній патрон"
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин знову планує подати судовий позов до члена Соцпартії Миколи Рудьковського.
16:15
Янукович готовий об’єднуватися з "деякими особами" з "Нашої України"
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович не виключає можливості блокування з окремими особами і політичними групами "Нашої України" після виборів.
16:03
Івченко хоче підняти ціни на газ
НАК "Нафтогаз України" просить владу забезпечити можливість підвищити ціни на
15:18
СБУ і Генпрокуратура перевірять, як Литвин став учасником бойових дій
Депутати просять голову СБУ та генпрокурора перевірити інформацію щодо незаконного отримання низки чергових військових звань головою Верховної Ради Володимиром Литвином.
14:54
На Тимошенко зашурували більше всього "бруду" і добра
За два тижні до дня виборів у новинах на українських телеканалах стало з'являтися менше маніпулятивних технологій
14:53
Литвину пообіцяли долю Піночета і "безкінечний жах"
Коментуючи скарги спікера ВРУ Володимира Литвина на погіршення стану свого здоров’я через звинувачення його представниками фракції СПУ у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе народний депутат України
14:53
Ющенко просить телеканали показати, як голосувати
Президент Віктор Ющенко найближчим часом звернеться до усіх засобів масової інформації з проханням надати ефірний час або площу для проведення владою
14:31
Пинзеник здогадується, куди дівалися гроші за Януковича
Міністр фінансів Віктор Пинзеник прогнозує суттєве зростання показника валового внутрішнього продукту в березні 2006 року відповідно до березня минулого року.
14:11
Єхануров зібрався переходити на вугілля й уран
Кабінет Міністрів затвердив енергетичну стратегію до 2030 року.
13:47
БЮТівці побилися з "нашоукраїнцем"
На засіданні Верховної Ради сталася сутичка між депутатами із фракції БЮТ та депутатом Юрієм Кармазіним (фракція "Наша Україна").
13:17
виправленоМельниченко не посадили на підписку про невиїзд
Депутати Народного блоку Литвина заявляють про те, що з середи екс-майор СБУ Микола Мельниченко перебуває на підписці про невиїзд
13:05
оновлено 18:35МЗС попросив Лукашенка розібратись, чому до нього не пустили журналістів
Міністерство закордонних справ обурене недопуском знімальної групи "5 каналу" до Білорусі.
12:17
Завод Пінчука знову заборонили продавати
Верховна Рада заборонила приватизувати ВАТ "Нікопольський завод феросплавів" протягом 2006-2007 років.
11:52
Гриценко покаже росіянам тюрми ЦРУ, яких немає
Міністерство оборони вимагає від російської сторони негайно спростувати інформацію про існування на території України тюрем ЦРУ.
11:11
Російський депутат побореться за готель, який не встиг прикупити при Бакаї
Депутат Держдуми Олександр Лебедєв має намір поборотися з Держуправлінням справами за готель "Україна" у європейських судах.
11:07
Від України і Росії чекають нового спектаклю
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings вважає, що угоду між Росією і Україною в газовій сфері буде перглянути після виборів
10:31
В Білорусію знову не пустили українських журналістів
Білоруські прикордонники не впустили на територію своєї країни знімальну групу 5 каналу.
10:30
Єхануров дав Кабміну три дні радості
10:18
оновлено 12:28Литвина "оплювала" людина Мороза. Мельниченко спостерігав з ложі
Депутат Соцпартії Микола Рудьковський не вибачився перед спікером Володимиром Литвином за оприлюднення неправдивої інформації щодо причетності Литвина до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.
10:01
Литвин страждає через образу. Він втратив спокій і сон
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що заяви члена Соцпартії Миколи Рудьковського про його причетність до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе нанесли йому серйозний моральний збиток.
10:00
Чорномирдін думає, що Ющенко і Тимошенко дотакались
Посол Росії в Києві Віктор Чорномирдін упевнений, що українська сторона розрахується за надлишки російського газу, що вона перебрала на початку року всупереч досягнутим раніше домовленостям
09:54
Рибачук зізнався, що узбеків вислали з порушеннями на прохання Каримова
Глава секретаріату президента Олег Рибачук визнав, що висилка 10 узбецьких громадян з території України 14 лютого була проведена з порушенням процедури, їм не дали 7 днів, щоб
09:27
Адвокату Пукача принесли гранату
В офіс донецького адвоката Сергія Осики у вівторок підкинули гранату.
09:17
Тимошенко поклали під крапельницю
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко застудилася і занедужала.