17 січня 2002

Архів

Публікації

Заперечення сала. Польові дослідження дружби народів

Потрапивши в Росію, слова "український" + "секс" вселяють у тамтешніх чоловіків дух розстріляного Чикатила, або перших гвалтівливо-радісних комісарів. "Український"+"секс" якось нездорово будять їх до рішучого багатослів"я, не згірше, ніж колокол - Пестеля, а епілепсія - Достоєвського.
Новини
19:17
У Кабулі з'явився мобільний зв'язок
19:16
Колишній сподвижник бен Ладена оголосив про його смерть
18:20
Озимий попс
Із змістом у Команди Озимих - складніше, але фишки були і тут. "Проект країни", "нова регіоналізація", "інфраструктурна реформа", "новий соціальний контракт" - ключові слова доповіді лідера Озимих Валерія Хорошковського. Близько? Доступно? Проте красиво, і біс з ним, якщо не зовсім зрозуміло.
17:28
Про проведення додаткової експертизи "плівок Мельниченка"
16:53
Тимошенко-Медведчук: нічого у них не вийде
"Шановний Вікторе Володимировичу! Уважаемая Юлия Владимировна!" Сльози заливають очі, коли бачиш цю зворушливу переписку. У четвер Тимошенко написала листа Медведчуку. Медведчук відповів оперативно – протягом кількох годин. Кожний мав своє на думці та відповідну дулю у кишені.
16:22
Чи хочуть українці обрати Кучму на третій термін?
Хто ж за останнім даними попадає до парламенту? Поки що 7 партій. Звичайно ж, блок Ющенка, популярність якого, всупереч думці деяких політологів, продовжує рости. Далі - КПУ, жінки, СДПУ(О), зелені, "харчоблок" і блок Тимошенко, як не дивно. Поки що зберігають шанси пройти у Раду соціалісти.
16:18
Наступним суперником Кличка-старшого буде Вогн Бін
Суперником Віталія Кличка у поєдинку, який повинен був відбутися 8 лютого у німецькому місті Брауншвейг, буде 28-річний Вогн Бін. Очікується, що Віталій у поєдинку проти Біна буде відстоювати титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBA.
16:15
Омельченко подав в суд на всіх, хто оприлюднив його розмову з Ющенком
Лідер партії "Єдність" Олександр Омельченко подав судовий позов до Печерського місцевого суду Києва до всіх
16:07
Кримська міліція може створити свою фракцію у новому кримському парламенті
Начальник Головного управління МВС України у Криму Микола Паламарчук заявив сьогодні на прес-конференції у Сімферополі, що 140 кримських міліціонерів
15:53
Введення санкцій проти України тепер в руках Кучми
Верховна Рада України в четвер з третьої спроби ухвалила закон про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів господарювання
15:23
Протягом місяця буде проведена ще одна експертиза "плівок Мельниченка"
Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з розслідування обставин вбивства журналіста Георгія Гонгадзе звернеться до однієї "заруюіжної структури
14:03
Окрім списку "Громада" планує кандидатів на округи
Партія "Громада" планує висувати кандидатів в народні депутати як за списком, так і в мажоритарних округах. Про це повідомила УП виконуюча обов'язки глава партії Людмила Федорова.
13:51
Чиновники вказують львівським вчителям як голосувати
райдержадмiнiстрацiя Городоцького району давала педагогам прямi вказiвки про те, за кого потрiбно голосувати пiд час час виборiв до Верховної Ради та мiсцевих органiв влади
13:01
У ADV зникли партнер і гроші
В Україні розгорівся скандал навколо діяльності найбільшої російської рекламної групи ADV. Місцевий партнер компанії 24-річний Сергій Матеєв звинуватив керівника ADV Дмитра Коробкова у тому, що той чинив тиск з метою переділити власність, а потім Матєев зник. Після чого, якщо вірити самому Коробкову, було виявлено пропажу великої суми грошей.
12:43
БЮТи співпрацюватиме з КПУ, "Яблуком" і Вітренко
Представники СДПУ(О), Партії зелених та блоку "За єдину Україну" відмовилися підписати декларацію "За чесні вибори"
11:58
Тимошенко подарувала Україні всі "свої" гроші та майно
Юлія Тимошенко пообіцяла подарувати до держбюджету України всі кошти, які будуть виявлені податковими органами держави і які не будуть включені до її декларації про доходи.
11:53
"Я вам не маріонетка!" - Рабінович Понамарчуку
Інформація про те, що Понамарчука "затримали" у СБУ поширилася ще у середу ввечері. Його доставили на допит до міської прокуратури. А після допиту в його квартирі провели обшук, вилучили 2 системних блока, модем, касети і дискети.
11:52
Go, Ukes, Go! Потрійне диво Коротунчика Віллі
Не сповідуванні шляхи хокейного Господа. Одних він нагороджує перемогами, славою, інших... навпаки. Білл Мосієнко не належить ані до перших, ані до других. У своїй кар'єрі зірок з неба він не хапав, але та зірка, яку йому вдалося впіймати у далекому 1952-му й досі є недосяжною.
11:15
Тимошенко побачила у Медведчуку "мужика" і звернулася до нього по допомогу
Тимошенко вважає, що Медведчуку буде "важко прийняти виклик". "Але ж це не на кониках скакати у мультиках [політичний мультсеріал "Великі перегони" на 1+1] і не з Віктором Андрійовичем сперечатися в умовах, коли він не може вийти на телебачення", - сказала Тимошенко.
11:14
СПУ пропонує Рябцю уважніше читати закон про вибори і не боятися Мельниченка
Михайло Рябець турбується з приводу можливого викриття його участі в фальсифікації результатів президентських виборів 1999 року і всеукраїнського референдуму 2000 року
10:54
Членів виборчкомів саджатимуть за хабарі
Верховна Рада ввела відповідальність за підкуп або надання на пільгових умовах матеріальних цінностей членам виборчих комісій
10:46
Перша п'ятірка селян – жодних несподіванок
До першої п`ятірки виборчого списку Селянської партії України увійшли лідер партії Сергій Довгань
09:58
Журналіст міняє професію. На шпигуна?
Із заходів журналісти "НГ+" приносять детальні звіти не для друку. Зміст: подія, учасники, кількість телекамер, аудиторія, мета, настрої, атмосфера. Приміром, "у штабі БЮТі панував культ особистості Тимошенко", "нашу партію не згадували, але з близьких до неї політиків обговорювали Є.Марчука"...
09:08
У порушенні присяги підозрюється суддя, який "поховав" справу Александрова
Вища рада юстиції України відкрила провадження щодо рушення присяги суддею апеляційного суду Донецької області