19 листопада 2001

Архів

Новини
19:16
Привіт Євгену Кириловичу Марчуку
Українська рада національної безпеки, що грішила на анонімність і повну непідсудність інформації, що з'являється у всесвітній павутині, вирішила сама діяти аналогічними методами. Офіційний сайт РНБОУ сам явив приклад того, з чим боровся, і на що "напоровся".
18:47
Вам дають замість 18 років 30? Перевірте рівень холестерину у крові
Питання про зовнішній вигляд сильно хвилює перш за все жінок, але і чоловіків трохи зачіпає. Можна, звичайно, з насолодою наспівувати собі під носа одвічну пісеньку Кікабідзе "Маі года, майо багатство…", але коли ситуація стає критичною, це не допомагає.
18:29
Сторожук змінив Долганова
18:22
Кучма звільнив міністра палива і енергетики
18:12
УНА поміняла лідера, символіку і… позицію?
17:46
Ви читаєте "Кращий веб-ресурс, присвячений суспільному життю та політиці"
"Українська правда" у нелегкій боротьбі стала кращим політичним веб-ресурсом в просторі українського Інтернету. Так нас обізвали на нагороджені премією Sun Awards. Тепер ми маємо охайну рамку, під склом якої написано: "Нагорода за досягнення в сфері Інтернету".
17:36
Кучма зап(і)арив інтернет?
Який меседж зараз намагається донести влада, коли вона фактично рекламує і піарить інтернет загалом і інтернет-ЗМІ зокрема, не так важливо. Звичайно, хотілося б, щоб в інтернету формувався позитивний імідж, але можливо, саме такий інтернет більш потрібний суспільству? Може, саме такий інтернет і потрібен державі? (російською)
17:09
Канал 1+1 шукає форму "акуратних" політичних дебатів
Канал "1+1" збирається до виборів провести політичні дебати. Роднянський скаржиться на невдоволення всіма політичними сторонами дебатами від "1+1" під час президентських виборів. І заявляє, що вони зараз шукають форму дуже "акуратних" дебатів.
14:45
Піховшека ще немає у списку Демосоюзу
14:17
Львівські ес-деки судяться з рухівцем через звинувачення у "страшному рекеті"
13:50
Медведчук вважає, що від приходу Литвина у ТУНДРУ виграє і СДПУ(О)
13:50
Шевченко не буде грати за СДПУ(О)
12:51
Позиції об'єднаних ес-деків у Харківському регіоні потіснені
12:27
Сабо не вірить в найближче майбутнє збірної України
Віце-президент київського "Динамо" та колишній наставник збірної України Йожеф Сабо в передачі "Спорт тайм" висловив прогноз, що на чемпіонат Європи 2004 року національна команда також не поїде. За словами Сабо, нам "потрібно спуститися на землю".
12:23
На "Інтері" ненавидять Медведчука
Ні, більше Медведчуку вірити не треба. Він, перший віце-спікер, людина з президентськими амбіціями, лідер третьої за чисельністю партії України, регулярний учасник зборів Соцінтерну – і при такому послужному списку він не виконує своїх обіцянок. Вимовлених, до того ж, не в приватних апартаментах, а публічно.
12:03
Без роздумів
Заборонили в Україні рекламу алкоголю і тютюну
У кінці минулого тижня депутати української Верховної ради менше ніж за 10 хвилин зробили те, на що ніяк не насміляться їх російські колеги, - повністю заборонили рекламу тютюну й алкоголю. Це надто потужний удар по українській рекламній індустрії, яка і так ледь животіє.
11:54
Убитий ще один помічник бен Ладена - польовий командир Намангані
11:53
Таліби ще контролюють Кандагар, проте Кундуз вже готові здати
11:51
Внаслідок повітряних ударів США таліби втратили більше тисячі бойовиків
11:03
Путіну сподобалася "остання крапка" у відносинах з Україною
10:06
Реформатори, мужики і ідіоти
Про те, що робота місії Світового банку і Міжнародного валютного фонду в Україні закінчиться скандалом, в кулуарах кабміну почали говорити ще два тижні тому. Але що скандал буде таким грандіозним, не підозрював ніхто. Завдання місій було просте - подивитися, що відбувається в країні, похвалити уряд Кінаха за досягнуті успіхи в проведенні реформ і уточнити, коли Україні знову знадобляться гроші. Гостям були раді. Дуже раді.
09:51
Льїюс повертає собі чемпіонський пояс
В суботу у Лас-Вегасі англієць Леннокс Льюіс в поєдинку за звання чемпіона світу за версіями WBC і IBF переміг нокаутом в четвертому раунді американця Хасіма Рахмана, і взяв реванш за поразку в квітні цього року.