23 січня 2002

Архів

Публікації

СНІД в Україні наближається до звичайних людей

І хоч кількість заражених ВІЛ в Україні не така велика, як в Африці, за оцінками фахівців зараз їх нараховується від 300 до 400 тисяч осіб. А це означає, що Україна стала першою серед європейських країн, де один відсоток дорослого населення заражений. І поступово СНІД добирається й до звичайних людей.
Новини
19:31
Симоненко починає кампанію з російської преси
Симоненко зустрічається з Кучмою, а той настільки з ним відвертий, що чесно і прямо розказує тому, чому, власне, не підписує закон про вибори. Лідери КПУ не отримують гроші від російських комуністів, але настільки часто зустрічаються зі своїми російськими колегами, що навіть соромляться про це говорити.
19:09
Люди Ющенка опанували технологію Ржавського
Всеукраїнська партія трудящих, створена придворним профспілковим лідером Олександром Стояном, висунула першим номером свого передвиборчого списку… Олександра Мороза. Остаточний діагноз ставить п'ятий номер цього ж списку – Валерій Лапікура. Цей проект кидає тінь на слова Віктора Андрійовича про моральність і прозорість, яку сповідує блок "Наша Україна".
18:19
Київський "тато" своє відсидів? Український авторитет пересварив спецслужби трьох країн
Тепер спецслужби трьох країн остаточно заплуталися в тому, що з Авдишевим робити: у Києві вважають, що він повинен сидіти у в'язниці, в Баку упевнені, що своє спортсмен відмотав. Російське МВС і суди з приводу Авдишева також ніяк не можуть домовитися.
18:04
Вони – зелені
Партія Зелених оприлюднила свій виборчий список. Характерною його рисою є те, що майже половина кандидатів "тимчасово" не працює, проте частка пенсіонерів у списку невелика. У списку також є наймолодший на сьогодні кандидат у депутати – 1981 рік народження.
17:52
В півфіналі "Динамо" гратиме з "Сконто"
Київське "Динамо", отримавши в напруженому матчі перемогу з рахунком 3:2 над туркменським клубом "Ніса", вийшло до півфіналу Кубка Співдружності, де зустрінеться з латвійським "Сконто".
16:58
Понамарьов став наймолодшим чемпіоном світу ФІДЕ
Українець Руслан Пономарьов, перемігши в фінальному матчі свого співвітчизника Василя Іванчука, став наймолодшим чемпіоном світу ФІДЕ з шахів. До того ж, вперше найсильнішим гроссмейстром став українських шахист.
16:39
Дебати як дієслово. Що робити?
Крючков погоджується, що доцільно було б закласти дещо інші норми щодо витрат на дебати. Удовенко наполягає, що людину неприпустимо змушувати брати участь у тому чи іншому заході. Мороз зауважує, що закон варто було б таки ухвалити, а всі його огріхи - виправляти в робочому порядку.
16:08
Мороз подав до суду на Вітренко
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз направив у середу до Печерського міського суду Києва
16:08
Блок Тимошенко та Озимі подали списки до ЦВК
До Центральної виборчої комісії на сьогодні подали заявки про реєстрацію кандидатів у народні депутати України в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі 8 партій і блоків
15:53
Львiв готується до референдуму
22 сiчня мiський голова Львова Василь Куйбiда пiдписав розпорядження про утворення робочої групи для вивчення питань, пов'язаних iз пiдготовкою
15:43
Двійників готують на Банковій і вони просто "вульгарні", вважає Мороз
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз вважає "вульгарною провокацією з боку виконавчої влади" висунення на вибори Всеукраїнської партії трудящих на чолі з його тезкою Олександром Морозом. Таку технологію він
14:33
Литвина упослiдили
Главi АП Володимиру Литвину дуже не пощастило. Мабуть, ще нiколи його, як праву руку "гаранта", так привселюдно не упослiджували. Причому як всюдисущi полiтичнi опоненти, якi своїми масовими заходами дублювали практично усi його акцiї, так i Доля, яка того дня вiдверто не хотiла повертатися передом.
14:25
Ржавского посадять на 15 діб
Молодіжна партія подає в суд на Ржавського від імені Віктора Ющенка
13:58
БАНКОВА ВИПУСКАЄ ПРОТИ СОЦІАЛІСТІВ ДВІЙНИКА МОРОЗА В КОМПАНІЇ З ЛАПІКУРОЮ
Виборчий список Всеукраїнської партії трудящих очолили глава Святошинської районної організації партії Олександр Мороз, керівник профспілок Луганської області Владислав Мельников
13:18
Істерію з Андрієм Чорноволом "роздмухує" "Наша Україна"
Керівництво виборчого блоку "Народний рух України" висловлює рішучий протест проти "роздмухування представниками
12:56
ВСІХ МІНІСТРІВ - У ВІДПУСТКУ, КУЧМУ - В ПРЕМ'ЄРИ
президент на період виборчої кампанії повинен взяти на себе керівництво урядом
12:24
Росія простягає руку допомоги Україні - для виборів
Протягом двох років клани олігархів-русофілів та їх ЗМІ згадують змову, засновану на "плані Бжезинського", про який першими заговорили джерела, близькі до Путіна. "План Бжезинського" - план, розроблений американськими політиками, метою якого є прихід до влади Ющенка.
12:02
Тимошенко врятувала Гладiя
Тимошенко пiд`їхала автом до театру, пiсля чого машина розвернулася i на очах у кiлькох сотень своїх прихильникiв та десяткiв мiлiцiонерiв та працiвникiв СБУ поїхала на прямий ефiр однiєї з львiвських радiостанцiй
11:53
США ввели санкції проти України
Сполучені Штати Америки ввели торгівельні санкції проти України в зв`язку з невирішенністю проблеми боротьби з виробництвом лазерних дисків
11:36
Вони – комуністи
Передвиборчі списки Комуністичної партії України вже затверджені Центрвиборчкомом. У списку 149 кандидатів. Серйозних змін зазнала перша десятка, з якої не пройшли Герасимов, Олійник, Заклунна, Ткаченко, Наливайко. Причина проста – не зазначений термін проживання в Україні та місце проживання.
11:00
Віталій Кличко зустрінеться з Льюїсом замість Тайсона?
Причиною такого несподіваного рішення може стати поведінка Майка Тайсона. Цього разу Тайсон продемонстрував всім свої проблеми з головою, на прес-конференції майбутнього поєдинку між ним та Льюїсом, яка до речі так і не відбулася.
10:05
КІНАХ ВИКОРИСТОВУЄ АДМІНРЕСУРС ДЛЯ УТРИМАННЯ РЕЙТИНГУ "ЗА ЄДУ"
Прем'єр-міністр Анатолій Кінах заявляє, що обласні державні адміністрації повинні "жорстко зупиняти" постачальників
09:53
Жердицький назвав винних у банкрутстві "Градобанку"
Колишній голова "Градобанку", народний депутат України Віктор Жердицький, звинуватив у банкрутстві його банку український Фонд
09:49
ПРП турбують президентські амбіції Медведчука
"Об'єднані соціал-демократи не можуть дочекатись президентської виборчої кампанії. Навіть з'їзд партії