Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини неділі та ночі: Дубінський і "Слуга народу", справа вбивства 7-річної дівчинки

Понеділок, 15 березня 2021, 07:00
Головні новини неділі та ночі: Дубінський і Слуга народу, справа вбивства 7-річної дівчинки

Нардепа Олександра Дубінського зняли з посади голови Київської обласної організації "Слуги народу". У Херсонській області затримали підозрюваного в убивстві 7-річної дівчинки.

Про Дубінського і партію "Слуга народу"

Нардеп Олександр Дубінський, що потрапив під санкції США і був виключений з фракції "Слуга народу", більше не є головою Київської обласної організації "Слуги народу".

Дубінський після усунення з посади голови Київської обласної організації "Слуги народу" назвав ініціаторів такого рішення "аферистами і шахраями" і звернувся до президента Володимира Зеленського.

Партія "Слуга народу" може найближчим часом розглянути питання про виключення нардепа Олександра Дубінського зі свого складу.

Про затримання підозрюваного у вбивстві 7-річної дівчинки

52-річного підозрюваного у вбивстві 7-річної Марії Борисової у Херсонській області взяли під варту.

Поліцейські знайшли його з порізаними венами.

Про інші важливі новини

Німецька компанія BioNTech, яка розробила першу у світі вакцину від коронавірусу на основі матричної РНК, створила альянс із 13 фірм з метою забезпечити Євросоюз та інші країни необхідною кількістю препарату.

Віцепрезидент Європейської комісії Франц Тіммерманс заявив, що Європі не потрібен газопровід "Північний потік-2".

В окупованому Росією Криму озеро Бугаз поблизу Судака суттєво обміліло і опинилося на межі зникнення.

У Києві відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня українського добровольця.

Верховна Рада зможе 19 березня розглянути у другому читанні законопроєкт щодо скасування переходу на літній і зимовий час в Україні.

З початку доби збройні формування РФ 9 разів обстріляли підрозділи українських військових, одного воїна поранено.

Американське видання The Washington Post вважає, що адміністрація нового президента США Джо Байдена відкладає його телефонну розмову з Володимиром Зеленським, очікуючи від президента України більших зусиль у боротьбі з корупцією, низки реформ і підтримки кримінальних звинувачень проти олігарха Ігоря Коломойського.

Глава так званого парламенту окупованого Росією Криму Володимир Константинов назвав тих, кого вважає винними у водній блокаді півострова, серед них - нинішні нардепи України Рефат Чубаров і Мустафа Джемілєв.

За минулу добу у світі діагностували майже 364 тисячі нових випадків захворювання на коронавірус. Найбільше хворих виявили у Бразилії, США та Індії, Україна займає 9 місце у світі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування